Ο Σλούκας μπέρδεψε τα αποδυτήρια: «Πάλι δεν έβρισκα τη σωστή έξοδο» (vid)

Κώστας Σλούκας

i

Σλούκας/ ©Intime

Ο Σλούκας μπέρδεψε τα αποδυτήρια: «Πάλι δεν έβρισκα τη σωστή έξοδο» (vid)

Ο Κώστας Σλούκας... τρελάθηκε τόσο πολύ με το τρίποντο στο οποίο ευστόχησε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού που πήρε τον δρόμο προς λάθος αποδυτήρια!

Η αλήθεια είναι πως όταν έχεις περάσει 5 χρόνια σε ένα γήπεδο, το νοιώθεις σαν στο σπίτι σου. Έτσι, όπως είναι φυσιολογικό, μπορεί να μπερδευτείς και να μπεις κάπου που δεν πρέπει. 

Έτσι συνέβη και με τον Κώστα Σλούκα

Το Buzzer beater του Σλούκα όπως το έζησε οπαδός της Φενέρ - Έμεινε να φωνάζει το όνομα του
EUROLEAGUE

14:31 - 04.05.2023

Το Buzzer beater του Σλούκα όπως το έζησε οπαδός της Φενέρ - Έμεινε να φωνάζει το όνομα του

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Game 3 ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό ήταν ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος «υπέγραψε» τη νίκη των Πειραιωτών με μεγάλο τρίποντο και... τρέλανε ακόμα και τους Τούρκους.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, μετά το τεράστιο τρίποντό του, με το οποίο η ομάδα του πήρε τη νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, μπήκε σε... λάθος φυσούνα, η οποία καταλήγει σε ένα πάρκινγκ.

Η λογική έλεγε πως ο Σλούκας θα πάει τρέχοντας προς τα αποδυτήρια, καθώς, όπως μας είπε και ο ΜακΚίσικ, ο Έλληνας γκαρντ συνηθίζει να... τρέχει μετά τα νικητήρια καλάθια του, όμως εκείνος μπήκε σε λάθος φυσούνα. Αυτός ήταν και ο λόγος που δημιουργήθηκε σε εκείνο το σημείο τέτοιος συνωστισμός στο σημείο αυτό. 

«Ένοιωθα καλά. Είπα στον Σάσα να μου κάνει ένα καλό σκριν και στον Τόμας να μου δώσει τη μπάλα. Προσπάθησα να πετάξω από πάνω μου τον αμυντικό με την ντρίπλα και να σουτάρω. Ψάχνεις να βρεις την καλύτερη δυνατή επιλογή σε τρια δευτερόλεπτα. Δεν έχεις πολύ χρόνο να σκεφτείς. Πάτησα καλά. έφυγε καλά από το χέρι μου η μπάλα και μετά δεν θυμάμαι που πήγαινα. Και πάλι σε λάθος έξοδο πήγα», σχολίασε ο Κώστας Σλούκας με περίσσια δόση χιούμορ, με τον ίδιο να δείχνει έτσι το πώς έζησε τη φάση και το μεγάλο τρίποντο στο οποίο ευστόχησε.

Θυμίζουμε πως αυτό το τρίποντο έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό και τον έφερε στο 2-1 στη σειρά, με τους Ερυθρόλευκους να είναι πλέον μια ανάσα από το Κάουνας. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Πειραιά έχει μπόλικη δουλειά μπροστά της, καθώς η Φενέρ δεν πρόκειται να παρατήσει τα όπλα και θα παλέψει, αρχικά για να στείλει τη σειρά και πάλι στο ΣΕΦ και εν συνεχεία να πάρει ακόμα ένα «διπλό».

Η σχετική ατάκα του Σλούκα μετά το 3:30: