Ουόκαπ στο Sportal: «Θα βρω το καλύτερο σουβλάκι στην Πόλη για τον Σλούκα» (vid)

Ουόκαπ στο Sportal: «Θα βρω το καλύτερο σουβλάκι στην Πόλη για τον Σλούκα» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:26 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 04.09.2023

Ο Τόμας Ουόκαπ αποκάλυψε στο Sportal το… δώρο που θα κάνει στον Κώστα Σλούκα μετά το απίθανο τρίποντο που έκρινε το Game 3 του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε.

Ο Τόμας Ουόκαπ παραλίγο να γίνει… μοιραίος για τον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανό να κάνει το λάθος που έδωσε την ευκαιρία στον Γκούντουριτς να βάλει το δίποντο που έστειλε τη Φενέρ μια ανάσα από τη νίκη. Παρόλα αυτά, ο Κώστα Σλούκας τον… ξελάσπωσε, όπως τόνισε ο Αμερικανός, ο οποίος ετοιμάζει δώρο στον ηγέτη των Πειραιωτών!

«Θα τον κεράσω ό,τι θέλει! Αφού με ξελάσπωσε έτσι, θα πρέπει να βρω το καλύτερο σουβλάκι στην Πόλη και να του το φέρω», ήταν τα πρώτα λόγια του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal μετά τη μεγάλη νίκη επί της Φενέρ, πριν συνεχίσει, μιλώντας για το ματς της Παρασκευής.

Το χέρι του Σλούκα στέλνει τον Ολυμπιακό στο Κάουνας και εμάς στον καρδιολόγο

Το χέρι του Σλούκα στέλνει τον Ολυμπιακό στο Κάουνας και εμάς στον καρδιολόγο

Ο Κώστας Σλούκας, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, καθάρισε την υπόθεση νίκη για τους Ερυθρόλευκους και τους έβαλε με το... 1,5 πόδι στο Κάουνας! Γράφει από την Πόλη ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

«Σκεφτόμαστε μόνο την Παρασκευή. Μόνο αυτό μπορούμε να έχουμε τώρα. Είναι υπέροχο αυτό που συνέβη, είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά τώρα κοιτάζουμε ήδη την Παρασκευή. Μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια. Σπουδαία δουλειά, μεγάλη νίκη, πάμε για την Παρασκευή. Δεν σκεφτόμαστε το Κάουνας ακόμα. Η Παρασκευή! Η Παρασκευή! Μόνο η Παρασκευή και αυτό είναι», είπε.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν ο Ολυμπιακός έχει σκοπό να κάνει… καρδιακούς τους φιλάθλους του, ο Τόμας Ουόκαπ τόνισε με μια δόση χιούμορ πως «σήμερα έκανα ό,τι μπορούσα για να συμβεί αυτό», πριν αναφερθεί εκτενώς στη φάση που έγινε το λάθος και η Φενέρ ανέκτησε την κατοχή.

«Δεν μπορώ να πω ακριβώς κακή συνεννόηση. Ο Σλούκας δεν είδε τον Πιέρ, εγώ δεν ήξερα ότι δεν τον είδε. Έπρεπε απλά να κατεβάσω εγώ τη μπάλα και να οργανώσω κάτι. Όμως με ξελάσπωσε ο Σλούκας, οπότε το εκτιμώ αυτό».

Λίγο πριν το τέλος, ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε και για το ελληνικό διαβατήριο το οποίο πήρε, τονίζοντας μέσω του Sportal το πόσο ενθουσιασμένος είναι που θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην Εθνική ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και ενθουσιασμένος για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Το να μπορώ να εκπροσωπήσω μια χώρα σαν την Ελλάδα, την οποία έχω ερωτευτεί, είναι πολύ ιδιαίτερο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Επίσης μπορείς να είσαι με τους συμπαίκτες σου, να περάσεις το καλοκαίρι μαζί τους, να παίξεις σε διοργανώσεις και να φοράς την φανέλα της Ελλάδας. Είναι πράγματα που έχουν να κάνουν με την αδελφικότητα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος», δήλωσε, συμπληρώνοντας ότι «ναι πληγώσαμε τον κόουτς της Εθνικής (τον Δημήτρη Ιτούδη). Νομίζω όμως πως όταν βρεθούμε στην ίδια ομάδα η κατάσταση θα αλλάξει».