Όλες οι επικές περιγραφές στο buzzer beater του Κώστα Σλούκα (vid)

Κώστας Σλούκας

Όλες οι επικές περιγραφές στο buzzer beater του Κώστα Σλούκα (vid)

Κώστας Τσιακλής 09:20 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 04.05.2023

Ο Κώστας Σλούκας με τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο, χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό επί της Φενέρμπαχτσε μέσα στην πόλη και προκάλεσε τις επικές περιγραφές των σπίκερ ανά το παγκόσμιο.

Ο Ολυμπιακός απέδρασε από την Πόλη με τον πλέον δραματικό τρόπο! Ο Κώστας Σλούκας, ήταν ο απόλυτος ηγέτης των Πειραιωτών στην αναμέτρηση, και με ένα τεράστιο τρίποντο στην εκπνοή, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 71-72!

Το buzzer beater του Έλληνα μπασκετμπολίστα προκάλεσε επικές περιγραφές τόσο από τον Έλληνα σπίκερ, όσο και από αυτούς που περιέγραψαν τον αγώνα στα διεθνή δίκτυα. Η πιο εντυπωσιακή περιγραφή ήταν από την μετάδοση της Euroleague, με τον σπίκερ να φωνάζει: «Όπα, Καλημέρα, Καλησπέρα, Καληνύχτα»!

Δείτε τα βίντεο με το buzzer beater του Κώστα Σλούκα σε ελληνική, τουρκική, αγγλική, γαλλική, γερμανική, ισπανική περιγραφή: 

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για το νικητήριο καλάθι και είπε: «Έμεναν τρία δευτερόλεπτα για το τέλος και είπα ότι θα πάρω εγώ την ευθύνη γιατί ένιωθα καλά. Μου έγινε ένα καλό pick , έπαιξα ένας εναντίον εντός και ευστόχησα. Μπορεί και να αστοχούσα».

Όσο αφορά την υπόθεση πρόκριση, ανέφερε τα εξής: «Ήρθαμε εδώ και γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολο να παίξουμε εναντίον αυτής της ομάδας. Πάντα είναι προετοιμασμένοι και έχουν σκληρή έδρα. Κάτι που το είδαμε. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά στις κρίσιμες στιγμές ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Μπορεί να έβαλα εγώ το τελευταίο σουτ αλλά συνολικά παίξαμε καλή άμυνα. Στην επίθεση μπορεί να μην είχαμε κάποιες καλές αποφάσεις, αλλά η ουσία είναι ότι κάναμε το 2-1 και έχουμε δύο ευκαιρίες για να πάρουμε την πρόκριση ξεκινώντας σε δύο ημέρες. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα».