Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των Αγγελόπουλων στο buzzer beater του Σλούκα (vid)

Αγγελόπουλοι

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των Αγγελόπουλων στο buzzer beater του Σλούκα (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 08:58 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 04.05.2023

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στην Πόλη, για να σταθούν στο πλευρό του Ολυμπιακού στο Game 3 με την Φενέρμπαχτσε και πανηγύρισαν με τον δικό τους τρόπο το μεγάλο σουτ του Κώστα Σλούκα.

Σε ένα μεγάλο σουτ του Κώστα Σλούκα κρίθηκε το Game 3 της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον διεθνή γκαρντ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του, με ένα μεγάλο τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα.

Το σουτ αυτό πανηγυρίστηκε απ' όλα τα μέλη της αποστολής των Πειραιωτών, αλλά και από τους διοικητικούς ηγέτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έζησαν με τον δικό τους τρόπο το Game 3 και στο φινάλε πανηγύρισαν έξαλλα το σουτ του πλέι μέικερ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού με το πέρας του αγώνα εστίασαν στο μεγάλο σουτ που πέτυχε ο Έλληνας γκαρντ, το εγκώμιο του οποίου και έπλεξαν, ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν πως όλοι έδωσαν την ψυχή τους για να έρθει η μεγάλη νίκη στο Game 3 της σειράς.

«Δείξαμε ψυχή, προσήλωση και πίστη στο αγωνιστικό πλάνο. Οι παίκτες που δεν είχαν πάει καλά έβαλαν κρίσιμα σουτ, ο Σλούκας ήταν απίστευτος, ο Βεζένκοβ που είχε χάσει τα τρίποντα έβαλε τα κρίσιμα, αλλά όλοι οι παίκτες έδωσαν την ψυχή τους, θυσιάστηκαν στην άμυνα. Κάναμε το 2-1, η Φενέρ είναι νομίζω ισοδύναμος αντίπαλος και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για την Παρασκευή», ήταν τα λόγια τους.

Δείτε τις αντιδράσεις τους:

Tags: