Όταν ο Σλούκας «σκοτώνει» τους αντιπάλους του (vids)

Κώστας Σλούκας

i

©Intime

Όταν ο Σλούκας «σκοτώνει» τους αντιπάλους του (vids)

Νίκος Καλαμπάκας 08:18 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:18 - 04.05.2023

Το buzzer beater του Σλούκα στον τρίτο παιχνίδι της σειράς του Ολυμπιακού με τη Φενέρ, που έγινε στην Πόλη, έγινε αμέσως viral και το Sportal θυμάται ανάλογα καλάθια του Έλληνα γκαρντ.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο ήρωας του Ολυμπιακού στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των Πειραιωτών με την Φενέρμπαχτσε, αφού με δικό του buzzer beater οι ερυθρόλευκοι έκαναν break στο break και πλέον έχουν ξανά το πλεονέκτημα!

Ο Έλληνας γκαρντ με ένα φοβερό buzzer beater χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, που πλέον έχει δύο ευκαιρίες να προκριθεί στο Final 4 του Κάουνας.

Ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού είχε «κρύο αίμα» στην τελευταία φάση και ήταν αυτός που ανέλαβε να απαντήσει στο καλάθι του Γκούντουριτς, με το οποίο η Φενέρ πέρασε μπροστά 71-69, 3.4'' πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Σλούκας καταφέρνει να αφήσει άφωνους τους αντιπάλους του. Συγκεκριμένα το έχει κάνει πολλές φορές! Στην Τουρκία ακόμα θυμούνται τον Έλληνα γκαρντ στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό, να σκοράρει από το κέντρο του γηπέδου και να στέλνει τον αγώνα σε παράταση. Οι ερυθρόλευκοι τελικά είχαν ηττηθεί, όμως ο Κώστας τη δουλειά προσπάθησε να την κάνει.

Στην περσινή Euroleague, ο Σλούκας είχε ισοφαρίσει τη Βιλερμπάν με σουτ σε νεκρό χρόνο, ενώ είχε χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με αντίπαλο την Εφές.

Το βρράδυ της Τετάρτης 3/5, ο ίδιος φόρεσε τη... στολή του «δολοφόνου» και έστειλε στην «κόλαση» τους φίλους της πρώην του ομάδας.

Θυμηθείτε τα φοβερά buzzer beater του με την ερυθρόλευκη φανέλα: