Σλούκας: «Ένιωθα καλά και πήρα το σουτ, έχουμε δύο ευκαιρίες για την πρόκριση»

Κώστας Σλούκας

i

Σλούκας/ ©Intime

Σλούκας: «Ένιωθα καλά και πήρα το σουτ, έχουμε δύο ευκαιρίες για την πρόκριση»

Νίκος Καλαμπάκας 23:20 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:21 - 03.05.2023

Ο Κώστας Σλούκας «σκότωσε» τη Φενέρμπαχτσε σε νεκρό χρόνο και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε ότι πήρε το σουτ επειδή ένιωθε καλά, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πλέον ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να πάρει την πρόκριση.

Ο Κώστας Σλούκας έκρινε την τύχη του game 3 του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για τα playoffs της Euroleague και μετά τον αγώνα τόνισε ότι πήρε το σουτ επειδή ένιωθε καλά.

Ο Έλληνας γκαρντ έκανε φοβερό παιχνίδι κόντρα στην πρώην του ομάδα, την οποία «φόρτωσε» με 25 πόντους. Αυτό που θα μείνει ωστόσο χαραγμένο στις μνήμες όλων, είναι το τελευταίο σουτ, με το οποίο ο Ολυμπιακός «δραπέτευσε από την Ulker Sports Arena με το «διπλό».

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο ίδιος επισήμανε ότι πήρε το σουτ επειδή ένιωθε καλά, ενώ σημείωσε ότι πλέον οι Πειραιώτες έχουν δύο ευκαιρίες ώστε να πάρουν την πρόκριση:

«Ήρθαμε εδώ και γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολο να παίξουμε εναντίον αυτής της ομάδας. Πάντα είναι προετοιμασμένοι και έχουν σκληρή έδρα. Κάτι που το είδαμε. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά στις κρίσιμες στιγμές ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Μπορεί να έβαλα εγώ το τελευταίο σουτ αλλά συνολικά παίξαμε καλή άμυνα. Στην επίθεση μπορεί να μην είχαμε κάποιες καλές αποφάσεις, αλλά η ουσία είναι ότι κάναμε το 2-1 και έχουμε δύο ευκαιρίες για να πάρουμε την πρόκριση ξεκινώντας σε δύο ημέρες. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα».

Για το τελευταίο σουτ του αγώνα, με το οποίο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, ο Σλούκας είπε: «Έμεναν τρία δευτερόλεπτα για το τέλος και είπα ότι θα πάρω εγώ την ευθύνη γιατί ένιωθα καλά. Μου έγινε ένα καλό pick , έπαιξα ένας εναντίον εντός και ευστόχησα. Μπορεί και να αστοχούσα».