Σλούκας: «Στεναχώρησα την παλιά μου ομάδα, αλλά ελάχιστα με ενδιαφέρει» (vid)

Κώστας Σλούκας

i

©Intime

Σλούκας: «Στεναχώρησα την παλιά μου ομάδα, αλλά ελάχιστα με ενδιαφέρει» (vid)

Ξεκάθαρος ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να ολοκληρώσει τη σειρά κόντρα στη Φενέρ την προσεχή Παρασκευή παρουσιάστηκε ο Κώστας Σλούκας και αναφέρθηκε στο σπουδαίο καλάθι που πέτυχε κόντρα στην πρώην του ομάδα, μιλώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Ο Κώστας Σλούκας μπορεί να «σκότωσε» την πρώην του ομάδα, όμως αυτό καθόλου δεν τον στεναχώρησε. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού με ένα απίστευτο buzzer beater έκρινε το τρίτο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Φενέρ και στις δηλώσεις του επισήμανε ότι έχει πάρει πολλά σουτ στην καριέρα του, πως ο Ολυμπιακός πρέπει να τελειώσει τη σειρά στην Τουρκία, ενώ τέλος, είπε ότι μπορεί να στεναχώρησε την παλιά του ομάδα, όμως αυτό ελάχιστα τον ενδιαφέρει.

Αναλυτικά: 

«Η Φενέρ είναι καλοδουλεμένη ομάδα. Παίζει σκληρή άμυνα, έχει τακτική. Σήμερα είχαμε κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση, όμως πήραμε ενέργεια από την άμυνα και από κάποια μεγάλα σουτ», είπε αρχικά ο Κώστας Σλούκας.

Για τη συνέχεια της σειράς, ο ίδιος είπε: «Πρέπει να τελειώσουμε τη σειρά την Παρασκευή, Να ξεκουραστούμε, να δούμε τα λάθη μας που ήταν αρκετά και να τα βελτιώσουμε. Είναι ευκαιρία να παίξουμε ένα παιχνίδι για το F4. Οι μεγάλες ομάδες όπως είδατε αντιδρούν, αυτό κάναμε κι εμείς».

Για το αν αυτά τα ματς είναι για τους μεγάλους παίκτες: «Γενικά αισθάνομαι καλά τον τελευταίο μήνα. Έχω παίξει αρκετά παιχνίδια, άλλες φορές σκοράρω, άλλες όχι. Δεν φοβάμαι να πάρω ευθύνες. Έχω παίξει αρκετά playoffs στην καριέρα μου και νομίζω ότι πρέπει να τελειώσουμε τη σειρά εδώ».

Για το αν ήταν το κορυφαίο σουτ της καριέρας του: «Έχω βάλει αρκετά σουτ. Δεν ξέρω. Νομίζω ο κόσμος του Ολυμπιακού το χάρηκε. Ήταν και η συγκυρία των playoffs. Στεναχώρησα την παλιά μου ομάδα όμως ελάχιστα με ενδιαφέρει».

Δείτε όλες τις δηλώσεις του Σλούκα στο βίντεο που ακολουθεί: