«Από το σπίτι σου...»: Τρελάθηκαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού με τον Σλούκα (vid)

Ολυμπιακός

«Από το σπίτι σου...»: Τρελάθηκαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού με τον Σλούκα (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:31 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 04.05.2023

Ο Κώστας Σλούκας ήταν στο επίκεντρο των πανηγυρισμών στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τον Έλληνα γκαρντ να γνωρίζει την αποθέωση απ' όλα τα μέλη της αποστολής.

Το τρίποντο που πέτυχε σε νεκρό χρόνο «ξέρανε» την Φενέρμπαχτσε και έστειλε στα ουράνια τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Σλούκας σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του για τον Ολυμπιακό, δείχνοντας πως την κρίσιμη ώρα έχει πάντα τον τρόπο να βγαίνει μπροστά.

Ο διεθνής πλέι μέικερ όπως ήταν φυσικό, είχε την τιμητική του στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού με το πέρας του Game 3. Διότι το δικό του σουτ... τρέλανε όλη την ομάδα και έφερε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Από τους διοικητικούς ηγέτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, μέχρι τους συμπαίκτες του και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής στην Κωνστνατινούπολη, ο Σλούκας αποθεώθηκε, με το μεγάλο σουτ που πέτυχε κόντρα στην τουρκική ομάδα να βρίσκετα σε περίοπτη θέση.

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, καθώς το τρίποντο του Σλούκα γύρισε ένα παιχνίδι που πήγε να χαθεί μέχρι 3,9'' πριν απ΄οτο τέλος όταν ο Γκούντουριτς ευστόχησε σε δίποντο που έκανε το σκορ 71-69. Όταν όμως ο έμπειρος πλέι μέικερ ανέλαβε την ευθύνη για το τελευταίο σουτ, η μπάλα κατέληξε στο καλάθι, δίνοντας το έναυσμα για πανηγυρισμούς στην ερυθρόλευκη αποστολή.

Tags: