«Πάλι καλά δεν είπε τζατζίκι, παστίτσιο, μουσακά» - Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για το τρίποντο του Σλούκα και την περιγραφή του Άγγλου (vid)

Φαίη Σκορδά

i

Φαίη Σκορδά/ ©Glomex

«Πάλι καλά δεν είπε τζατζίκι, παστίτσιο, μουσακά» - Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για το τρίποντο του Σλούκα και την περιγραφή του Άγγλου (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:51 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 10.05.2023

Η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της πρωινής της εκπομπή στο ΣΚΑΪ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Σλούκα μετά το τρίποντο που χάρισε την νίκη στον Ολυμπιακό στο ματς με τη Φενέρ στην Πόλη.

Το winner buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα είναι το κύριο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ώρες. Το βίντεο στο οποίο ο Έλληνας γκαρντ ευστοχεί στην εκπνοή του χρόνου και χαρίζει τη νίκη στον Ολυμπιακό στο ματς με τη Φενέρ κάνει το γύρο του διαδικτύου. 

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι στα ουράνια και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μία νίκη μακριά από το Final 4 του Κάουνας. Για να δώσει το «παρών» ο Ολυμπιακός στη λιθουανική πόλη σε μερικές μέρες θα πρέπει είτε να νικήσει την Παρασκευή το βράδυ (5/5) την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ξανά στην έδρα της είτε την προσεχή εβδομάδα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Ο Κώστας Σλούκας γνωρίζει τις τελευταίες ώρες την αποθέωση από τους συμπαίκτες του, την ομάδα του, τους φιλάθλους των Πειραιωτών, τους δικούς του ανθρώπους και όχι μόνο. Η Φαίη Σκορδά στην πρωινή της εκπομπή στο ΣΚΑΪ, «Πρωϊνό μας» το πρωί της Πέμπτης (4/5) αποθέωσε τον Έλληνα γκαρντ των «ερυθρόλευκων» για την εμφάνιση του στην Πόλη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. 

«Να αποθεώσουμε αυτόν τον αθλητή χθες. Έγινε χαμός ε; Τι τρίποντο ήταν αυτό;», είπε μεταξύ άλλων η ξανθιά παρουσιάστρια. 

Δείτε το βίντεο με την αποθέωση της Σκορδά στον Κώστα Σλούκα: 

Αδιανόητο: Ο Σλούκας έκανε τους οπαδούς της Φενέρ να χτυπάνε το κεφάλι τους! (vid)
EUROLEAGUE

10:06 - 04.05.2023

Αδιανόητο: Ο Σλούκας έκανε τους οπαδούς της Φενέρ να χτυπάνε το κεφάλι τους! (vid)

Ο Κώστας Σλούκας με ένα τεράστιο σουτ έστειλε τον Ολυμπιακό στον έβδομο ουρανό, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη, την ώρα που οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί.

«Νιώθω πολύ ωραία, δεν έπαθα έμφραγμα, είμαι καλά. Ήταν φανταστικό ματς για τους φιλάθλους, βάλαμε δυο τρομερά σουτ στο τέλος με Βεζένκοφ και Σλούκα. Πήραμε το προβάδισμα, αλλά δεχθήκαμε καλάθια. Ευστόχησαν, αλλά βρήκαν τρόπο να σκοράρουν, όπως κι εμείς στο τέλος. Ήταν τρομερή εμφάνιση, ήμασταν νευρικοί, αλλά το στο τέλος βρήκαμε τις λύσεις και κερδίσαμε, κάτι που δεν είναι εύκολο σε αυτή την έδρα. Πρέπει να αναλύσουμε το ματς, έχουμε μία μέρα. Το επόμενο ματς είναι άλλη υπόθεση. Πρέπει να το κερδίσουμε, αυτή είναι η φιλοσοφία μας, δεν θα είναι εύκολο για εμάς, αλλά δεν θα είναι εύκολο ούτε για την Φενέρμπαχτσε», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά τη λήξη του ματς ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.