Αυτή είναι η «νικητήρια» -λάθος- φυσούνα που μπήκε ο Κώστας Σλούκας μετά το ασύλληπτο τρίποντο (vid)

Η φυσούνα του Κώστα Σλούκα

i

Η φυσούνα του Κώστα Σλούκα / © Sportal

Αυτή είναι η «νικητήρια» -λάθος- φυσούνα που μπήκε ο Κώστας Σλούκας μετά το ασύλληπτο τρίποντο (vid)

Το Sportal κάνει ένα μίνι... οδοιπορικό στην λάθος (αλλά... νικητήρια) φυσούνα που μπήκε ο Κώστας Σλούκας μετά το ασύλληπτο νικητήριο τρίποντό του στο Game 3 με την Φενέρ.

Μπόλικη κουβέντα έχει γίνει τις τελευταίες ώρες για την... λάθος φυσούνα στην οποία μπήκε ο Κώστας Σλούκας.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, μετά το μυθικό τρίποντο με το οποίο εκτέλεσε εν ψυχρώ την πρώην ομάδα του, έτρεξε στην φυσούνα απέναντι από τον πάγκο, η οποία ήταν... λάθος! 

Από την εν λόγω έξοδο δεν πηγαίνεις στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, αλλά σε ένα πάρκινγκ, όμως ο Κώστας Σλούκας, παρότι γνωρίζει το γήπεδο, έχοντας περάσει 5 χρόναι στη Φενέρμπαχτσε, μέσα στην τρέλα της στιγμής μπερδεύτηκε και πήγε προς τα εκεί. 

Μάλιστα, όπως φάνηκε και στο βίντεο, δημιουργήθηκε συνωστισμός στο σημείο, καθώς κανείς δεν περίμενε τον Σλούκα και τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό να πάνε προς εκείνο το σημείο.

Το  Sportal, που από την Τρίτη βρίσκεται στην Πόλη, ακολουθώντας τον Ολυμπιακό, έκανε ένα μίνι... οδοιπορικό στη φυσούνα και σας παρουσιάζει το πού βγάζει, ώστε να λυθεί και αυτό το «μυστήριο».

Το βίντεο του Sportal  με την φυσούνα στην οποία πήγε ο Κώστας Σλούκας μετά το απίθανο τρίποντο στο οποίο ευστόχησε: 

Ο Ολυμπιακός, έχει ακόμα ένα παιχνίδι στην Πόλη, αυτό της Παρασκευής (5/5), στο οποίο θέλει τη νίκη, ώστε να γυρίσει με την πρόκριση στην Αθήνα και να δώσει από τώρα χαρά στους φιλάθλους του, οι οποίοι, όπως φαίνεται και από μια απλή βόλτα στα social media, έζησαν με τη ψυχή τους τη νίκη, παρότι βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακριά.