ΜακΚίσικ στο Sportal: «Μακάρι να βλέπατε τι συνέβη εκτός παρκέ μετά το τρίποντο του Σλούκα»

ΜακΚίσικ στο Sportal: «Μακάρι να βλέπατε τι συνέβη εκτός παρκέ μετά το τρίποντο του Σλούκα»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μιλά στην κάμερα του Sportal για το παιχνίδι απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του, χάρη στο απίθανο buzzer beater του Κώστα Σλούκα.

Το Game 3 του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε ήταν ένα από τα κορυφαία στην ιστορία των playoffs της Euroleague!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όταν η Φενέρ έκανε το 60-51, όμως οι Πειραιώτες δεν το έβαλαν κάτω και με τους ΜακΚίσικ και Μπλακ να ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοσή τους, οι Βεζένκοφ και Σλούκας βρήκαν τους συμπαραστάτες που χρειαζόντουσαν, ώστε το παιχνίδι να φτάσει μέχρι το τέλος.

Το χέρι του Σλούκα στέλνει τον Ολυμπιακό στο Κάουνας και εμάς στον καρδιολόγο

Το χέρι του Σλούκα στέλνει τον Ολυμπιακό στο Κάουνας και εμάς στον καρδιολόγο

Ο Κώστας Σλούκας, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, καθάρισε την υπόθεση νίκη για τους Ερυθρόλευκους και τους έβαλε με το... 1,5 πόδι στο Κάουνας! Γράφει από την Πόλη ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Φυσικά στην εκπνοή ο Κώστας Σλούκας και η απαράμιλλη ποιότητά του έκαναν τη διαφορά, με τον Έλληνα γκαρντ να ευστοχεί σε ένα απίθανο τρίποντο και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στην κάμερα του Sportal, με τον Αμερικανό να αναφέρεται στις στιγμές μετά το τρίποντο του Σλούκα, στην ανατροπή και στα… καρδιακά επεισόδια που έφεραν στον Πειραιά οι Ερυθρόλευκοι!

Ολόκληρη η συνέντευξη του Σακίλ ΜακΚίσικ στην κάμερα του Sportal:

-Απλά πες μου τι θυμάσαι, όχι από την τελευταία φάση, αλλά από τις στιγμές μετά την φάση.

-Ήμουν κομμάτι σε κάποια νικητήρια σουτ του Σλούκα. Συνήθως τρέχει όταν τα βάζει. Αυτό είναι το κομμάτι του. Οπότε απλά τον κυνήγησα. Εύχομαι να μπορούσατε να δείτε τι συνέβη εκτός του παρκέ. Είχαμε μια στιγμή που όλοι αγκαλιαζόμασταν μεταξύ μας. Αξίζαμε αυτή τη νίκη.

-Στο τέταρτο δεκάλεπτο ήσασταν πίσω με 9 πόντους. Σε εκείνο το σημείο βρήκες εσύ μπροστά, ο Τάρικ (Μπλακ) βγήκε μπροστά και ο Σάσα (Βεζένκοφ) σκόραρε ένα απίθανο τρίποντο και μετά ξέρεις τι συνέβη. Ποιο ήταν το mindset σας σε αυτό το παιχνίδι, γιατί ζοριστήκατε και βρεθήκατε πίσω και με 11 και με 9…

-Συνήθως βρίσκω καλάθια με το να «κρύβομαι» πίσω από τους συμπαίκτες μου οι οποίοι μου ανοίγουν διαδρόμους. Σε αυτή τη σειρά δεν τα πάμε πολύ καλά, καθώς δεν παίζουμε το παιχνίδι μας και πρέπει να επηρεάσω το παιχνίδι με διαφορετικούς τρόπους. Αν παίζουν σκληρά, πρέπει να είμαι σκληρός. Είπα στον Μπλακ, στον Πίτερς, στον Λάρυ και σε όλους πως πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και το κάναμε.

-Το χειρότερο σενάριο είναι να επιστρέψετε στον Πειραιά και να παίξετε μπροστά στους οπαδούς σας. Το καλύτερο σενάριο είναι να τελειώσετε τη σειρά εδώ. Ποιες είναι οι σκέψεις σου;

-Φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε την Παρασκευή. Θα θέλαμε βέβαια να έχουμε κερδίσει και την προηγούμενη Παρασκευή. Είναι όμως μια πολύ καλή ομάδα. Τους βγάζουμε το καπέλο, θα τους σεβαστούμε και θα παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε.

-Κάτι τελευταίο. Είναι η Μπέριλ το γούρι σου; Γιατί ήρθε σήμερα και κερδίσατε.

-Έτσι νομίζω φίλε. Αυτό είναι το κορίτσι μου. Κάθε φορά που είναι στο κτήριο παίζω σκληρά.

-Μάλλον αυτό είναι το τελευταίο. Μπορείτε να υποσχεθείτε στους οπαδούς ότι δεν θα τους κάνετε καρδιακούς φέτος; Γιατί το σημερινό ήταν απίστευτο…

-Χαχα. Ναι το ελπίζω! Πραγματικά το ελπίζω.