Ο Κώστας Σλούκας εκτός από τα buzzer beater λατρεύει και τα αυτοκίνητα - Αυτά έχει στην κατοχή του (vid)

Κώστας Σλούκας

i

Σλούκας/ ©Intime

Ο Κώστας Σλούκας εκτός από τα buzzer beater λατρεύει και τα αυτοκίνητα - Αυτά έχει στην κατοχή του (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:33 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 05.05.2023

Ο Κώστας Σλούκας, ο ηγέτης του Ολυμπιακού που «ξέρανε» τη Φενέρμπαχτσε με buzzer beater στην «Ulker Sport Arena» έχει μεγάλη αδυναμία στα πολυτελή αλλά και τα σπορ αυτοκίνητα.

«Τι έκανε ο Σλούκας», «τι έβαλε ο Σλούκας», «ο ηγέτης μας ο Σλούκας», είναι μερικές από τις φράσεις που... κυκλοφορούν στα στόματα των φιλάθλων του Ολυμπιακού τις τελευταίες ώρες. Ο «Σλούκι Λουκ» με ένα απίθανο buzzer beater τρίποντο στην εκπνοή του χρόνου «σκότωσε» τη Φενέρμπαχτσε στην «Ulker Sport Arena» και χάρισε την νίκη στην ομάδα του με 72-71. Παράλληλα, έκανε περίπου 13.000 οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο να σωπάσουν και να τραβούν τα μαλλιά τους. 

Το βίντεο με το winner buzzer beater του 33χρονου γκαρντ των «ερυθρόλευκων» έχει γίνει viral. Οι μεταδόσεις των δημοσιογράφων σε διάφορες γλώσσες είναι επικές. Η πιο χαρακτηριστική μετάδοση ήταν του Άγγλου δημοσιογράφου που μετέδιδε τον αγώνα της Euroleague αναφωνώντας: «ώπα, καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα!».

«Παιδιά όπως ο Σλούκας έχουν τεράστιο ταλέντο, έχει αποδείξει ότι είναι ανάμεσα στους τρεις καλύτερους πλέι-μέικερ της Ευρώπης. Τον πιστεύαμε και αν δείτε το βίντεο, όταν σούταρε είχα περάσει ήδη τις πινακίδες. Πήρε το σουτ και μας δικαίωσε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο συμπαίκτης του, Γιαννούλης Λαρεντζάκης. 

Δείτε την περιγραφή της «βόμβας» του Σλούκα στα αγγλικά, στα γαλλικά, στα γερμανικά, στα ισπανικά και στα τούρκικα.

Ο Κώστας Σλούκας με αυτό το τρίποντο (και όχι μόνο) οδηγεί την ομάδα του στο Final 4 του Κάουνας. Τι αυτοκίνητο άραγε οδηγεί ο 33χρονος γκαρντ των Πειραιωτών; 

Η απάντηση είναι ένα Range Rover του 2017. Πρόκειται για το 3.0L V6 Supercharged (340 ίπποι).  Μιλάμε για τη δεύτερη γενιά του Range Rover Sport, η οποία κυκλοφόρησε το 2013 και αναβαθμίστηκε το 2017.

Το Range Rover Sport διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και τεχνολογίες, όπως το σύστημα τετρακίνησης και η ανεξάρτητη ανάρτηση κάθε τροχού, που του παρέχουν άριστες ικανότητες επιβατικού αλλά και εκτός δρόμου οδήγησης. Επίσης, διαθέτει ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 ταχυτήτων.

/printscreen

Ο Κώστας Σλούκας δεν έχει στην κατοχή του μόνο Range Rover του 2017. Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» έχει στο γκαράζ του και μία τελευταίας γενιάς Porsche 911 Turbo S, κάτι που μαρτυρά πως έχει μεγάλη αγάπη και στα σπορ αυτοκίνητα. Το τετρακίνητο μοντέλο τροφοδοτείται από έναν «φρέσκο» 6κύλινδρο twin–turbo κινητήρα των 650 ps και των 800 Nm ροπής (μεταξύ 2.500 και 4.500 rpm), πλαισιωμένο από 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η Porsche 911 Turbo S επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 2,7 sec, ολοκληρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 8,9 sec, ενώ η τελική του ταχύτητα αποτυπώνεται στα 330 χλμ./ώρα.

/printscreen