Ο Χάαλαντ... αερίστηκε μπροστά στον Γκορέτσκα και γελούσε πιάνοντας το στομάχι του (vid)

Χάαλαντ και Γκορέτσκα

i

© Sportal

Ο Χάαλαντ... αερίστηκε μπροστά στον Γκορέτσκα και γελούσε πιάνοντας το στομάχι του (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:05 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 01.05.2023

Μία αστεία στιγμή αποτύπωσε ο φακός της κάμερας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Σίτι, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να... αερίζεται μπροστά από τον Λέον Γκορέτσκα.

Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Champions League, μετά το 1-1 κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου. Είχε προηγηθεί - στο πρώτο παιχνίδι - η ευρεία νίκη των Άγγλων με 3-0, η οποία τους έδωσε και το εισιτήριο της επόμενης φάσης στη διοργάνωση. 

Πρωταγωνιστής (ποιος άλλος;) ήταν ο Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ - η Χόλαντ αν το προτιμάτε, εμείς χατίρια δεν χαλάμε - με τον Νορβηγό να πετυχαίνει τα δύο από τα τέσσερα, συνολικά, τέρματα της ομάδας του και να σφραγίζει την παρουσία της στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αυτά όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, διότι ο νεαρός επιθετικός έγινε viral και για έναν ακόμη λόγο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα του κέρδισε ένα κόρνερ και έτσι αρκετοί παίκτες και των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν στην περιοχή. Εκείνος που κλήθηκε να μαρκάρει τον Χάαλαντ, λοιπόν, ήταν ο Λέον Γκορέτσκα, ο οποίος όμως δεν είχε υπολογίσει την... βαρυστομαχιά του αντιπάλου του. Η κάμερα αποτύπωσε τον Γερμανό να πιάνει τη μύτη του και δευτερόλεπτα αργότερα τον Νορβηγό να τρίβει το στομάχι του, με αποτέλεσμα οι οπαδοί να υποθέτουν πως ο δεύτερος... αερίστηκε. 

Όπως ήταν λογικό το Twitter... πήρε φωτιά και άρχισε την «καζούρα» για το εν λόγω σκηνικό κάνοντας λόγω για αθέμιτο ανταγωνισμό από πλευράς του διεθνή επιθετικού. «Έτσι εξηγείται γιατί είναι πρώτος σκόρερ», «Ώστε αυτός είναι ο τρόπος για να τρέχει γρήγορα» ήταν κάποια από τα επικά σχόλια που συνόδευσαν την viral αυτή στιγμή.