Η χειρότερη VIP σουίτα στον κόσμο βρίσκεται στο Καμπ Νου - Σπασμένα έπιπλα και ορατότης... μηδέν (vid)
i

/printscreen

Η χειρότερη VIP σουίτα στον κόσμο βρίσκεται στο Καμπ Νου - Σπασμένα έπιπλα και ορατότης... μηδέν (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:00 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 26.04.2023

Ένα βίντεο στο Tik Tok, το οποίο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες δείχνει σε άσχημη κατάσταση VIP σουίτα στο Καμπ Νου.

Ένας χρήστης στο Tik Tok ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει μία VIP σουίτα στο Καμπ Νου. Ενώ όλοι θα περίμεναν να δουν κάτι εντυπωσιακό και εφάμιλλο της ομορφιάς του γηπέδου της Μπαρτσελόνα έμειναν έκπληκτοι με την εικόνα. 

Στο πιο viral βίντεο στο Tik Tok των τελευταίων ωρών λοιπόν, φαίνεται πως η συγκεκριμένη VIP σουίτα δεν είναι καθόλου καλά διατηρημένη. Ο χρήστης του μέσω κοινωνικής δικτύωσης κατέγραψε μερικές πανοραμικές εικόνες της σουίτας για να δείξει τι βρήκε όταν έφτασε στο μέρος που είχε κλείσει θέση για να δει έναν αγώνα των «μπλαουγκράνα». Αφού μοιράστηκε την απογοήτευσή του με αυτό που είδε, αρκετά παλιά έπιπλα και διακόσμηση, ο χρήστης τόνισε ότι -τουλάχιστον- είχε βύσματα, καναπέδες, πολλά ποτά στο ψυγείο και καλή σύνδεση στο internet.

Το αξιοσημείωτο εδώ είναι ότι για να καθίσει κάποιος σε αυτή τη VIP σουίτα και να δει έναν αγώνα της Μπαρτσελόνα για τη La Liga παραδείγματος χάρη θα πρέπει να ξοδέψει 520 ευρώ

Tags: