Ο Μέσι δείπνησε με Μπουσκέτς κι Άλμπα στη Βαρκελώνη και οι φήμες για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα «φούντωσαν» ξανά (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ο Μέσι δείπνησε με Μπουσκέτς κι Άλμπα στη Βαρκελώνη και οι φήμες για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα «φούντωσαν» ξανά (vids)

Κώστας Τόπας 09:54 - 25.04.2023

Ο Λιονέλ Μέσι δείπνησε με τους πρώην συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα και οι φήμες για την επιστροφή τους στους Καταλανούς άναψαν για τα καλά.

Μέσα στις φήμες και τις πληροφορίες που τον θέλουν πίσω στην Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν, ο Λιονέλ Μέσι πέρασε αυτές τις τελευταίες μέρες στη Βαρκελώνη για να λύσει διάφορα προσωπικά ζητήματα και βρήκε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους φίλους του και αρχηγούς των «μπλαουγκράνα», Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα, τροφοδοτώντας την υπόθεση της επιστροφής του στον σύλλογο.

Οι τρεις τους, μαζί με τις συζύγους τους, δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της Βαρκελώνης, με αστέρι Michelin, το οποίο προσφέρει κουζίνα εμπνευσμένη από εποχικά προϊόντα και μενού γευσιγνωσίας 25 πιάτων στην τιμή των 220 ευρώ ανά δείπνο.

Το ίδιο βράδυ, ο Ισπανός δημοσιογράφος Ζεράρ Ρομέρο σημείωσε στο κανάλι του στο Twitch ότι ο Λέο Μέσι δειπνούσε στη Βαρκελώνη, χωρίς ωστόσο να αναφέρει αρχικά αν ήταν παρέα με έναν από τους φίλους και πρώην συμπαίκτες του. Αργότερα επιβεβαίωσε τη συνάντηση μεταξύ των τριών πρώην συμπαικτών, προσθέτοντας ότι μαζί τους ήταν και ο Πέπε Κόστα, βοηθός του «Λέο» και οι αντίστοιχοι συνεργάτες των Μπουσκέτς κι Άλμπα.

Ολο και πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι: Ταξίδεψε στη Βαρκελώνη με 15 βαλίτσες και την οικογένειά του!
LA LIGA

08:25 - 23.04.2023

Ολο και πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι: Ταξίδεψε στη Βαρκελώνη με 15 βαλίτσες και την οικογένειά του!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο Λιονέλ Μέσι ταξίδεψε στη Βαρκελώνη με 15 βαλίτσες και την οικογένειά του και η επιστροφή του στους «μπλαουγκράνα» πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόθεση της Μπαρτσελόνα είναι να υπογράψει τον Μέσι ως ελεύθερο, για συναισθηματικούς λόγους, που συνδέονται με την επιστροφή του μετά τη θλιβερή αποχώρησή του το 2021, για αθλητικούς λόγους, δεδομένης της υψηλής απόδοσης που εξακολουθεί να έχει ο Αργεντινός, αλλά και για οικονομικούς λόγους.

Πάντως, αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες που ο Μέσι επιστρέφει στην καταλανική πρωτεύουσα για να δειπνήσει με φίλους και πρώην συναδέλφους του, Ο Αργεντινός ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν και η Μπαρτσελόνα έχει δηλώσει δημόσια ότι θέλει να εντάξει τον Μέσι στον σύλλογο, ακόμα κι αν δεν έχει γίνει καμία συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών κατά την επίσκεψή του.