Ολο και πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι: Ταξίδεψε στη Βαρκελώνη με 15 βαλίτσες και την οικογένειά του!

Λιονέλ Μέσι

i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Hernan Cortez/Getty Images/Ideal Images

Ολο και πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι: Ταξίδεψε στη Βαρκελώνη με 15 βαλίτσες και την οικογένειά του!

Κώστας Τόπας 08:25 - 23.04.2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο Λιονέλ Μέσι ταξίδεψε στη Βαρκελώνη με 15 βαλίτσες και την οικογένειά του και η επιστροφή του στους «μπλαουγκράνα» πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να είναι ένα βήμα μακριά από την επιστροφή του στο «Καμπ Νόου». Όπως μετέδωσε ο Ισπανός ρεπόρτερ, Χεράρδ Ρομέρο, ο Αργεντινός αστέρας ταξίδεψε το Σάββατο (22/04) στη Βαρκελώνη, μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του, όπως και τον Πέπε Κόστα και τους συνεργάτες του. 

Ο Πέπε Κόστα αποτελεί το δεξί χέρι του Λιονέλ Μέσι εδώ και πολλά χρόνια, ενώ όταν αποχώρησε από τους μπλαουγκράνα ο «Λίο», τον ακολούθησε στο Παρίσι παρέα με όλο το προσωπικό του.

Τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να υποδεχθούν με ανοιχτές αγκάλες τον Μέσι
LA LIGA

11:57 - 21.04.2023

Τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να υποδεχθούν με ανοιχτές αγκάλες τον Μέσι

Ενώ η επιχείρηση για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα συνεχίζεται, στα αποδυτήρια του συλλόγου, οι παίκτες προετοιμάζονται για αυτή την επιστροφή του Αργεντινού Παγκόσμιου αστέρα.

Ο Ισπανός ρεπόρτερ αναφέρει ότι ο Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής είχε μαζί του 15 βαλίτσες και όπως καταλαβαίνει κανείς δεν πρόκειται για... απλή επίσκεψη του Μέσι Καταλονία. Μάλιστα, ο Πέπε Κόστα πήρε τις αποσκευές της οικογένειας και αποχώρησε από άλλη έξοδο του αεροδρομίου με σκοπό να μην γίνει αντιληπτός. 

Επιπλέον, ο Χεράρδ Ρομέρο τόνισε σε live που έκανε στο Twitch ότι γνωρίζει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι τις οποίες ωστόσο δεν μπορεί να αποκαλύψει ακόμα.

Οπως τόνισε χαρακτηριστικά, ζήτησε μια μικρή πίστωση χρόνου γιατί έρχονται μεγάλα νέα. Μάλιστα, υποστήριξε πως η επιστροφή του Μέσι που αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, είναι πιο κοντά από ποτέ.