Πώς ένας «κυνηγός αυτόγραφων» κατάφερε από χρεοκοπημένος να γίνει εκατομμυριούχος χάρη στους Κριστιάνο και Μέσι

Πίτερ Τζόνσον

Πώς ένας «κυνηγός αυτόγραφων» κατάφερε από χρεοκοπημένος να γίνει εκατομμυριούχος χάρη στους Κριστιάνο και Μέσι

Κώστας Τόπας 12:10 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 21.04.2023

Ένας «κυνηγός αυτογράφων», όπως αποκαλεί ο ίδιος τον εαυτό του, αποκάλυψε πώς κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος χάρη στους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, από εκεί που ήταν χρεοκοπημένος...

Ο Πίτερ Τζόνσον ίδρυσε την επιχείρηση «Firma Stella» σε μια προσπάθεια να προσφέρει στους θαυμαστές την ευκαιρία να αποκτήσουν μια σειρά από διάφορα αναμνηστικά από αστέρια του αθλητισμού. Από φωτογραφίες μέχρι υπογεγραμμένες φανέλες και άλλα τεχνουργήματα, ο ιδρυτής της επιχείρησης σήμερα έχει 12 ανθρώπους που εργάζονται γι' αυτόν και έχει καταφέρει να γίνει εκατομμυριούχος.

Τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να υποδεχθούν με ανοιχτές αγκάλες τον Μέσι
LA LIGA

11:57 - 21.04.2023

Τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να υποδεχθούν με ανοιχτές αγκάλες τον Μέσι

Ενώ η επιχείρηση για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα συνεχίζεται, στα αποδυτήρια του συλλόγου, οι παίκτες προετοιμάζονται για αυτή την επιστροφή του Αργεντινού Παγκόσμιου αστέρα.

Ο Τζόνσον ισχυρίστηκε ότι η επιχείρησή του, η οποία εδρεύει στο Γουορστερσάιρ της Αγγλίας, επιδιώκει να έχει διάφορα αθλητικά αναμνηστικά από όλο τον κόσμο. Και η προσπάθειά του τον βοήθησε να εκκαθαρίσει το χρέος των 10 χιλιάδων λιρών που είχε και να χτίσει μια «αυτοκρατορία» μέσω αυτής της διαδικασίας.

«Από μικρός κυνηγούσα αυτόγραφα και μάζευα πράγματα για να τα πουλήσω. Μου άρεσε να τα πουλάω για πολλά χρήματα. Άρχισα να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο για να κυνηγήσω πράγματα. Πήγα στη F1 στην Ασία, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι στην Ιαπωνία, σε προετοιμασίες της Μάντσεστερ Σίτι. Τότε είπα στον εαυτό μου. Ας το κάνω αυτοκρατορία. Είχα χρέος 10.000 λιρών, τώρα είμαι εκατομμυριούχος μέσα σε 4,5 χρόνια δουλειάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζόνσον στην Daily Mail .

Ο Τζόνσον θυμήθηκε τη συγκλονιστική συνάντησή του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πλαίσιο του επιχειρηματικού του εγχειρήματος, αλλά το «μεγάλο ρίσκο» που πήρε για να εξασφαλίσει υπογεγραμμένα αντικείμενα από τον Μέσι.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιζε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έμαθα για την πτήση του Ρονάλντο. Ακολούθησα το λεωφορείο τους από το αεροδρόμιο σε ένα ξενοδοχείο και έκλεισα γρήγορα ένα δωμάτιο. Ήξερα ότι έμεναν στον τελευταίο όροφο. Είδα ότι ο ανελκυστήρας ήταν στον τελευταίο όροφο και περίμενα να κατέβει. Δεν αστειεύομαι, μόλις άνοιξε το ασανσέρ είδα τον Κριστιάνο Ρονάλντο να στέκεται μπροστά μου. Ετσι απλά. Μπήκα μέσα και μου υπέγραψε μερικά αναμνηστικά», ήταν τα λόγια του νεαρού επιχειρηματία για να αναφερθεί στη συνέχεια στη συνάντησή του με τον Λιονέλ Μέσι.

«Με τον Μέσι έπρεπε να πάρω ένα μεγάλο ρίσκο. Έκλεισα μια "ψεύτικη πτήση" από τη Βαρκελώνη για να μπω στον τερματικό σταθμό. Ξαφνικά, η ομάδα μόλις πέρασε από την ασφάλεια, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες… υπέγραψαν όλα μας τα πράγματα», κατέληξε ο Τζόνσον.