Η Μπαρτσελόνα καταθέτει στη La Liga την πρότασή της για τον Μέσι

Λιονέλ Μέσι

i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Η Μπαρτσελόνα καταθέτει στη La Liga την πρότασή της για τον Μέσι

Κώστας Τόπας 11:45 - 20.04.2023

Το προσεχές διάστημα οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα θα παρουσιάσουν στη La Liga την προσφορά τους για τον Λιονέλ Μέσι.

Στις τάξεις της Μπαρτσελόνα έγιναν δεκτά με αισιοδοξία τα λόγια του Χαβιέρ Τέμπας, προέδρου της La Liga, για τον Λιονέλ Μέσι, τον μεγάλο στόχο των Καταλανών για το επόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Mundo Deportivo», οι «μπλαουγκράνα» αναμένεται να ολοκληρώσουν την πρόταση που ετοιμάζουν για τον Αργεντινό αστέρα κι εντός των επόμενων ημερών να την παρουσιάσουν στον ίδιο και τον εκπρόσωπο, αλλά και πατέρα του, Χόρχε Μέσι.

Νωρίτερα, ωστόσο, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα θα στείλουν την προσφορά στην ισπανική Ομοσπονδία για να ελεγχθεί και κατά συνέπεια να επικυρωθεί. Κι αυτό διότι, ο Χαβιέρ Τέμπας είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι εφικτή η απόκτηση του Pulga λόγω του Financial Fair Play.

Πρόθεση της Μπαρτσελόνα είναι να προτείνει την επιστροφή στον Μέσι για ένα ή δύο χρόνια, δίνοντας προτεραιότητα στο δεύτερο σενάριο για να μπορέσει να απολαύσει περισσότερο τον Αργεντινό στις τάξεις της και επειδή με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με τους υπολογισμούς από τα έργα του «Καμπ Νόου», ο Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής θα μπορούσε να παίξει ξανά στο γήπεδο της Βαρκελώνης μετά την ολοκλήρωση της φάσης των εργασιών.

Μάλιστα, σε αυτό το σενάριο, ο Μέσι θα μπορούσε να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της 125ης επετείου του συλλόγου. Μεταξύ άλλων, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα είναι πεπεισμένοι για την επιστροφή του 35χρονου μεσοεπιθετικού, μιας και θεωρούν ότι η υπογραφή του θα μπορούσε να αυξήσει τουλάχιστον το 25% των εσόδων του συλλόγου.