Ο Μέσι επισκέφθηκε την Ντίσνεϋλαντ και προκάλεσε ντελίριο (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ο Μέσι επισκέφθηκε την Ντίσνεϋλαντ και προκάλεσε ντελίριο (vids)

Κώστας Τόπας 09:57 - 20.04.2023

Ο Λιονέλ Μέσι μαζί με την οικογένειά του επισκέφθηκαν την Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι, ωστόσο δεν κατάφεραν να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Λιονέλ Μέσι εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της Παρί Σεν Ζερμέν κι επισκέφθηκε μαζί με τα τρία του παιδιά και τη σύζυγό του Αντονέλα Ροκούζο, το λούνα παρκ της Ντίσνεϋλαντ του Παρισιού. Ωστόσο, δεν κατάφερε να αποφύγει τα φλας της δημοσιότητας. 

Το διετές σχέδιο της Μπαρτσελόνα για τον Μέσι προκειμένου να εκτοξευτούν τα έσοδά της
LA LIGA

10:32 - 19.04.2023

Το διετές σχέδιο της Μπαρτσελόνα για τον Μέσι προκειμένου να εκτοξευτούν τα έσοδά της

Η Μπαρτσελόνα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να υπογράψει τον Λιονέλ Μέσι για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς θεωρεί ότι η υπογραφή του Αργεντινού Παγκόσμιου πρωταθλητή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει μεταξύ 25 και 30% των εσόδων της επόμενης σεζόν.

Παρά το γεγονός ότι φορούσε κουκούλα και μάσκα στο πρόσωπό του, ο 35χρονος Αργεντινός αστέρας έγινε αντιληπτός από τους θαυμαστές του, οι οποίοι ήθελαν να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες μαζί τους και να πάρουν ένα αυτόγραφο.

Οι φωτογραφίες των θαυμαστών άρχισαν να κυκλοφορούν στα social media και ο Μέσι φαινόταν με τον γιο του Ματέο να τον κρατάει από το χέρι, ενώ ο Τσίρο και ο Τιάγκο ήταν με τη μητέρα τους.

Μαζί τους ήταν η σύζυγος του Σεσκ Φάμπρεγας, Ντανιέλα Σεμάν και τα παιδιά τους, που εμφανίστηκαν και στις φωτογραφίες των θαυμαστών, ενώ η Αντονέλα δημοσίευσε ένα story με μια φωτογραφία της, στην οποία φορούν και οι δύο τα ίδια λευκά σακάκια με μανίκια Μίκυ Μάους.

Οσο για τον Λιονέλ Μέσι, ο «Pulga» θα επιστρέψει στις προπονήσεις της Παρί για να προετοιμαστεί για τον αγώνα της ομάδας του με την Ανζέ την Παρασκευή (21/04, 22:00), με τους Παριζιάνους να στοχεύουν το τρίποντο, ώστε να διευρύνουν το προβάδισμα των οκτώ πόντων που έχουν έναντι της Μαρσέιγ, για να κερδίσει τη Ligue 1 με επτά παιχνίδια να απομένουν για το φινάλε.

Tags: