Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο προτάθηκε στη Μπαρτσελόνα αλλά απορρίφθηκε

Ρόμπερτ Φιρμίνο

i

Ρόμπερτ Φιρμίνο/©Photo by Chloe Knott - Danehouse/Getty Images/Ideal Images

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο προτάθηκε στη Μπαρτσελόνα αλλά απορρίφθηκε

Θάνος Λυμπερόπουλος • 09:09 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο καταλανικός σύλλογος δεν έχει καμία πρόθεση να υπογράψει τον επιθετικό της Λίβερπουλ απ’ την στιγμή που στην κορυφή της επίθεσης έχει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κι έτσι ο Βραζιλιάνος άσσος θα πρέπει να κοιτάξει αλλού τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Με την νίκη της απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα φτάνει όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έχοντας καταρρίψει απίθανα ρεκόρ τη φετινή χρονιά. Αν κι υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες στο σύλλογο, ο Λαπόρτα ψάχνει το τρόπο να φέρει το καλοκαίρι νέους παίκτες στην ομάδα.

Η πιο έντονη φήμη μέχρι στιγμής είναι αυτή του Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ να μην έχει ανανεώσει ακόμα με την Παρί Σεν Ζερμέν και το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι. Ένα ακόμα όνομα που ακούγεται έντονα αυτό το καιρό, είναι αυτό του Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Ο Βραζιλιάνος όπως έκανε γνωστό στα μέσα της χρονιάς δεν θέλει να ανανεώσει στη Λίβερπουλ καθώς έχει χάσει την θέση του και δεν παίρνει όσα λεπτά συμμετοχής θα ήθελε. Με αυτό το τρόπο, ο επιθετικός των «reds» θα αποχωρήσει απ’ τη πόλη του Λίβερπουλ, ύστερα από οκτώ χρόνια έχοντας κατακτήσει τα πάντα.

Η Μπαρτσελόνα ωστόσο, έχει καταρρίψει τις αναφορές που γίνονται για την απόκτηση του Φιρμίνο, υποστηρίζοντας πως δεν χρειάζονται επιθετικό. Η ποιότητα του Βραζιλιάνου είναι εμφανής, ωστόσο δεν είναι αυτό που αναζητά η Μπαρτσελόνα του Τσάβι κι η πρόταση έχει απορριφθεί.

Ο σύλλογος δεν ενδιαφέρεται να ενισχύσει την θέση του επιθετικού, μιας και έχουν σκοπό να κρατήσουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.