Οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης εκδιώχθηκε από το «Καμπ Νου» επειδή μετέφερε ισπανική σημαία
i

©printscreen

Οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης εκδιώχθηκε από το «Καμπ Νου» επειδή μετέφερε ισπανική σημαία

Κώστας Τσιακλής 11:06 - 24.04.2023

Ένας οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης εκδιώχθηκε από το «Καμπ Νου» επειδή μετέφερε ισπανική σημαία στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Μπαρτσελόνα τη Κυριακή (23/04).

Ένας οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης εκδιώχθηκε από το «Καμπ Νου» επειδή κρέμασε μια ισπανική σημαία με το έμβλημα των «ροχιμπλάνκος». Στη σκηνή δημιουργήθηκε ένταση καθώς ένας υποστηρικτής της Μπαρτσελόνα αντιλήφθηκε το γεγονός και πήγε να αφαιρέσει τη σημαία με βίαιο τρόπο, με την κερκίδα των Καταλανών να τον επευφημεί.

Τα μέλη ασφάλειας του γηπέδου έσπευσαν στο σημείο κι ανέλαβαν να απομακρύνουν ειρηνικά τον οπαδό της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος δεν συμμορφώθηκε με τους κανονισμούς για τη μη μεταφορά των συμβόλων της φιλοξενούμενης ομάδας κατά τη διάρκεια «αγώνων υψηλού κινδύνου» στις θέσεις που προορίζονται για τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας.

Για την ιστορία το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της La Liga και η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 1-0 της Ατλέτικο, χάρη σε γκολ του Φεράν Τόρες στο 44'. Με τη νίκη αυτή η Μπαρτσελόνα αύξησε εκ νέου τη διαφορά στους 11 βαθμούς από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Από την άλλη ο σύλλογος της πρωτεύουσας ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από 14 αγωνιστικές και παρέμεινε στην 3η θέση με 60 βαθμούς. Η τελευταία ήττα της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν στις 08 Ιανουαρίου και πάλι από τη Μπαρτσελόνα με 1-0.