Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Δεν έχει συφωνήσει με τη Μπαρτσελόνα ο Φιρμίνο»

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Δεν έχει συφωνήσει με τη Μπαρτσελόνα ο Φιρμίνο»

Κώστας Τσιακλής 16:19 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 25.04.2023

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να έχει συμφωνήσει σε όλα για τη μετακίνηση του στη Μπαρτσελόνα.

Ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έβαλες τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο, να έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Μπαρτσελόνα. Νωρίτερα σήμερα (22/04) δημοσιεύματα από το εξωτερικό έκαναν λόγο πως ο Βραζιλιάνος άσος τα είχε βρει με τους «μπλαουγκράνα» για να μεταγραφεί σε αυτούς το ερχόμενο καλοκαίρι αφού μένει ελεύθερος από τη Λίβερπουλ.

Οι τρεις σερί ισοπαλίες και η «ευάλωτη» άμυνα, που έβαλαν την Άρσεναλ σε... μπελάδες
PREMIER LEAGUE

11:05 - 22.04.2023

Οι τρεις σερί ισοπαλίες και η «ευάλωτη» άμυνα, που έβαλαν την Άρσεναλ σε... μπελάδες

Η εντός έδρας γκέλα της Άρσεναλ με τη Σαουθάμπτον, οι συνεχόμενες ισοπαλίες και τα επτά γκολ παθητικό στα τρία τελευταία παιχνίδια, έδωσαν τη μεγάλη ευκαιρία στη Μάντσεστερ Σίτι να πατήσει κορυφή.

Την είδηση αυτή ήρθε να διαψεύσει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος σε ανάρτηση του αναφέρει πως μέχρι στιγμής δεν έχει συμφωνηθεί ή υπογραφεί κάτι μεταξύ των δύο πλευρών. Μάλιστα στη συνέχεια του ποσταρίσματος του πρόσθεσε ότι οι συζητήσεις δεν βρίσκονται καν σε προχωρημένο στάδιο και απλά το όνομα του Φιρμίνο προτάθηκε για αξιολόγηση.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ έκανε επίσης ξεκάθαρο πως προτεραιότητα για τη Μπαρτσελόνα αποτελούν οι περιπτώσεις των Ιλκάι Γκουντογκάν, Ινίγκο Μαρτίνεζ και φυσικά του Λιονέλ Μέσι. Από την άλλη ο Ρομπέρτο Φιρμίνο εξετάζει ακόμα τις επιλογές του και δεν έχει αποφασίσει για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες είχαν κυκλοφορήσει φήμες για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον 31χρονο όμως δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα από τη πλευρά των «μερένγκες».

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο βρίσκεται στη Λίβερπουλ από τον Ιούλιο του 2015 και με τη φανέλα των «κόκκινων» έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 360 συμμετοχές, με απολογισμό 109 γκολ και 79 ασίστ. Τη φετινή σεζόν ο 31χρονος επιθετικός έχει 33 εμφανίσεις με έντεκα γκολ και πέντε ασίστ, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως ο Φιρμίνο μετράει μόλις τέσσερα ενενηντάλεπτα.