Η Τσέλσι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ποτσετίνο, μετά το «ναυάγιο» με τον Νάγκελσμαν

Μαουρίσιο Ποτσετίνο

i

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο/ © Intime

Η Τσέλσι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ποτσετίνο, μετά το «ναυάγιο» με τον Νάγκελσμαν

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή η επικρατέστερη λύση για τον πάγκο της Τσέλσι, μετά το «ναυάγιο» με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, η διοίκηση της Τσέλσι έχει ξεκινήσει προχωρημένες επαφές με τον Ποτσετίνο, ο οποίος αποτελεί πλέον την επικρατέστερη λύση για τον πάγκο των «μπλε» ενόψει της νέας σεζόν. Να θυμίσουμε, ο Γερμανός κόουτς ήταν μεταξύ άλλων, ένας από τους υποψήφιους για αντικαταστάτης του Πότερ.

Ωστόσο, μετά από πολλές συζητήσεις με τους επικεφαλής του «Στάμφορντ Μπριτζ», ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου αποσύρθηκε από τις συνομιλίες και ως εκ τούτου απέκλεισε τον εαυτό του από τη διεκδίκηση της θέσης.

Πλέον, ο Τοντ Μπόελι στρέφει την προσοχή του στον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος μετά τη θητεία του από την Τότεναμ και την Παρί Σεν Ζερμέν

Η κακή αγωνιστική εικόνα της Τσέλσι, οι συνεχόμενες γκέλες στο πρωτάθλημα, το κλίμα στα αποδυτήρια και ο αποκλεισμός στο Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης, φέρνουν συνέχεια στο προσκήνιο σενάρια για νέους προπονητές το τελευταίο διάστημα, με τον Αργεντίνο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.