Πογέτ: «Ο Μπόελι είναι ο πρόεδρος και μπορεί να μπαίνει στα αποδυτήρια όποτε θέλει»

Γκουστάβο Πογέτ

i

© Intime

Πογέτ: «Ο Μπόελι είναι ο πρόεδρος και μπορεί να μπαίνει στα αποδυτήρια όποτε θέλει»

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, σχολίασε την αυστηρή κριτική που δέχεται ο ισχυρός άνδρας της Τσέλσι, για τις συνεχόμενες παρεμβολές του στα αποδυτήρια της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Ουρουγουανός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε στο BBC Radio 5 Live για τον νέο ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει δεχθεί κριτική από τα ΜΜΕ και τους οπαδούς. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των «μπλε» κατηγορείται για τις συνεχόμενες επισκέψεις του στα αποδυτήρια του συλλόγου.

Ο Γκουστάβο Πογέτ θέλησε να στηρίξει τον Μπόελι, καθώς πιστεύει πως οι πρόεδροι έχουν το δικαίωμα να πηγαίνουν όπου θέλουν και κυρίως στα αποδυτήρια μετά τους αγώνες για να μιλήσουν στους παίκτες.

Ο κακός χαμός στην Τσέλσι: Οι οπαδοί τα έψαλλαν στον Μπόελι κι εκείνος στους παίκτες (vid)
PREMIER LEAGUE

23:00 - 15.04.2023

Ο κακός χαμός στην Τσέλσι: Οι οπαδοί τα έψαλλαν στον Μπόελι κι εκείνος στους παίκτες (vid)

Η ήττα από την Μπράιτον προκάλεσε τις αντιδράσεις των οπαδών της Τσέλσι, που τα έβαλαν με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Τοντ Μπόελι, ενώ εκείνος επισκέφτηκε τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γκουστάβο Πογέτ: 

«Αν το πεις από την αρχή, νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα. Είναι ο ιδιοκτήτης, ο πρόεδρος. Μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε δωμάτιο ανά πάσα στιγμή. Οι σκέψεις και το τι λέει είναι διαφορετικό θέμα. Εάν έχεις καλή σχέση και κατανόηση, θα ξέρεις ότι συμβαίνει σε πολλά μέρη και το έχω ζήσει.

 Ίσως οι παλιοί ιδιοκτήτες να μείνουν στην εξώπορτα και να τους ευχηθούν καλή τύχη πριν το παιχνίδι και να τους σφίξουν τα χέρια. Αλλά τα πράγματα αλλάζουν και το ποδόσφαιρο επίσης, είναι μέρος της ζωής τους και είναι απολύτως φυσικό τώρα. Βγαίνει τώρα προς τα έξω καθώς η Τσέλσι δεν κερδίζει. Αν κέρδιζε, θα έλεγαν το αντίθετο: «Ω, τι οικογένεια, ακόμα και ο ιδιοκτήτης τους πηγαίνει στα αποδυτήρια μετά τους αγώνες». Απλώς εξαρτάται από την κατάσταση».