Πογέτ: «Ο Μίτσελ είχε μία ήττα στα τελευταία είκοσι παιχνίδια - Περίεργη η αποχώρησή του»

Γκουστάβο Πογέτ

i

© Intime

Πογέτ: «Ο Μίτσελ είχε μία ήττα στα τελευταία είκοσι παιχνίδια - Περίεργη η αποχώρησή του»

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ επίσης στάθηκε στην αποχώρηση του Μίτσελ από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «AS» για τους στόχους της εθνικής ομάδας και το δύσκολο όμιλο που έχει μπροστά της ενόψει του Euro 2024, ενώ επίσης σχολίασε την αποχώρηση του Μίτσελ από τον πάγκο των Πειραιωτών.

Ο Ισπανός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και της Τσέλσι για την προημιτελική φάση του Champions League, καθώς ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού αγωνίστηκε με τα χρώματα των «μερένγκες».

Σε ότι αφορά την αποχώρηση του Μίτσελ, ο Ουρουγουανός τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η αποχώρηση του Μίτσελ είναι περίεργη από αγωνιστικής πλευράς καθώς στα τελευταία είκοσι παιχνίδια είχε μόνο μία ήττα. Πρέπει να συνέβη κάτι άλλο. Θα πρέπει να υπήρχε διάσταση απόψεων. Σε κάθε περίπτωση, ο Μίτσελ ήταν ο τρίτος προπονητής αυτή τη σεζόν και τώρα ανέλαβε τέταρτος. 

Θα μου άρεσε να έμενε. Είχαμε κανονίσει και ένα γεύμα, που δεν έγινε. Περίμενα να χάσει πρώτα για να μην κατηγορήσει εμένα, αλλά τελικά έχασε και δεν θα μπορέσουμε να συναντηθούμε (γέλια). Είναι κρίμα που έφυγε».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα, αλλά η θέληση είναι μεγάλη. Πρέπει να νικήσουμε τους υπόλοιπους αντιπάλους και να παλέψουμε κόντρα στους μεγάλους. Νομίζω ότι από τη στιγμή που ανέλαβα μαζί με τους συνεργάτες μου αλλάξαμε τη νοοτροπία και το στυλ παιχνιδιού, αλλά χρειάζεται χρόνος για να ωριμάσουμε. Κληρωθήκαμε σε δύσκολο όμιλο με τη Γαλλία, την Ολλανδία, την Ιρλανδία. Στην επόμενη κλήρωση δεν θα πάω (γέλια)».