Πογέτ για την γροθιά του Βαλβέρδε στον Μπαένα: «Θα έκανα το ίδιο»

Γκουστάβο Πογέτ

i

/©Intime

Πογέτ για την γροθιά του Βαλβέρδε στον Μπαένα: «Θα έκανα το ίδιο»

Κώστας Τόπας 10:25 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 10.04.2023

Ο Γκουστάβο Πογέτ τάχθηκε υπέρ του Φεντερίκο Βαλβέρδε, ο οποίος φέρεται να γρονθοκόπησε τον Άλεξ Μπαένα της Βιγιαρεάλ.

Μετά την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βιγιαρεάλ, στην οποία οι «μερένχες» γνώρισαν την ήττα με 3-2, ο Φεντερίκο Βαλβέρδε φέρεται πως περίμενε στο πάρκινγκ του γηπέδου τον Άλεξ Μπαένα για να τον χτυπήσει, με τον τελευταίο μάλιστα να εμφανίζεται με πρησμένο πρόσωπο κατά την αποχώρησή του από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ο λόγος ήταν απρεπές σχόλιο του παίκτη του «κίτρινου υποβρύχιου» προς τον Ουρουγουανό μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης. «Κλάψε τώρα που ο γιος σου δεν θα γεννηθεί» φέρεται να του είπε, με τον Μπαένα βέβαια να αρνείται πως ξεστόμισε τις συγκεκριμένες λέξεις.

Ο προπονητής της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ μιλώντας την «AS» υπερασπίστηκε τον Φέντε Βαλβέρδε, τονίζοντας πως αν πράγματι ο παίκτης της Βιγιαρεάλ είπε κάτι τέτοιο θα έκανε το ίδιο.

«Εάν το δω από την πλευρά του Βαλβέρδε, θα έκανα το ίδιο. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα μπορούσε να γίνει. Εάν συνέβη κάτι διαφορετικό θα το δούμε, υπάρχει έρευνα. Υπάρχουν όρια στην ομιλία. Θα πρέπει να περιμένουμε. Δεν ξέρω πού θα καταλήξει. Ελπίζω όχι στο τίποτα. Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.