Ο Μπαένα αρνείται ότι είπε στον Βαλβέρδε «κλάψε τώρα που δεν πρόκειται να γεννηθεί ο γιος σου»

Βαλβέρδε - Μπαένα

i

Άλεξ Μπαένα & Φεντερίκο Βαλβέρδε

Ο Μπαένα αρνείται ότι είπε στον Βαλβέρδε «κλάψε τώρα που δεν πρόκειται να γεννηθεί ο γιος σου»

Κώστας Τόπας 10:28 - 09.04.2023

Ο Άλεξ Μπαένα διέψευσε κατηγορηματικά στα κοινωνικά δίκτυα τα όσα έγιναν με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε, μετά την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βιγιαρεάλ.

Μετά την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βιγιαρεάλ, στην οποία οι «μερένχες» γνώρισαν την ήττα με 3-2, ο Φεντερίκο Βαλβέρδε φέρεται πως περίμενε στο πάρκινγκ του γηπέδου τον Άλεξ Μπαένα για να τον χτυπήσει, με τον τελευταίο μάλιστα να εμφανίζεται με πρησμένο πρόσωπο κατά την αποχώρησή του από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο λόγος της επίθεσης από πλευράς Βαλβέρδε, ήταν τα λόγια του Μπαένα στον μεταξύ του αγώνα που είχε προηγηθεί για το Κύπελλο Ισπανίας. Τότε, ο μεσοεπιθετικός της Βιγιαρεάλ είχε εξαπολύσει επίθεση στον Ουρουγουανό μέσο της Ρεάλ, με αφορμή τη γέννηση του γιου του νεαρού μέσου των «μερένχες»: «Κλάψε τώρα που ο γιος σου δεν πρόκειται να γεννηθεί».

Ωστόσο, ο Μπαένα μετά τα όσα συνέβησαν έξω από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» πήρε θέση, μέσω social media και διέψευσε τα όσα γράφτηκαν για τον ίδιο.

«Πολύ χαρούμενος με την εντυπωσιακή νίκη της ομάδας σε ένα γήπεδο όπως το Σαντιάγο Μπερναμπέου, αλλά ταυτόχρονα πολύ λυπημένος για την επίθεση που υπέστη μετά το παιχνίδι και έκπληκτος με όσα λέγονται για μένα. Είναι ψέματα ότι είπα αυτά τα λόγια», ανέφερε ο Μπαένα.

Μάλιστα, ο 21χρονος μέσος έκανε retweet ένα σχόλιο από έναν χρήστη στο Twitter, στο οποίο διαβεβαιώνει ότι είναι εντελώς αδύνατο για τον παίκτη της Βιγιαρεάλ να πει αυτή τη φράση στον Ουρουγουανό αφού ο αγώνας Κυπέλλου είχε γίνει πέντε ημέρες πριν.

«Δικαιολογούν την επιθετικότητα του Βαλβέρδε με το γεγονός ότι ο Μπαένα είπε μια φρικτή φράση για τον γιο του στον αγώνα του Copa del Rey. Ο αγώνας Κυπέλλου ήταν στις 19 Ιανουαρίου. Η συνέντευξη της Μίνας (σύντροφος του Βαλβέρδε) που μιλάει για εγκυμοσύνη ήταν στις 24 Φεβρουαρίου», αναφέρει το σχετικό tweet.