Απίστευτο κι όμως μεγάλη αλήθεια: Η Τσέλσι προλαβαίνει ακόμα και να υποβιβαστεί – Το πρόγραμμα που έχει μέχρι το τέλος της Premier League

Ο Τοντ Μπόελι.

Απίστευτο κι όμως μεγάλη αλήθεια: Η Τσέλσι προλαβαίνει ακόμα και να υποβιβαστεί – Το πρόγραμμα που έχει μέχρι το τέλος της Premier League

Γιώργος Σακελλαρίου 17:50 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 21.04.2023

Η Τσέλσι έχει πρόγραμμα βουνό στις υπόλοιπες επτά αγωνιστικές και στην Αγγλία την υπολογίζουν ακόμα και για υποβιβασμό.

Το σενάριο είναι τρελό, αλλά στη ζωή και φυσικά και στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι απίθανο.

Ειδικά όταν αναφερόμαστε στην Τσέλσι, στην μετά Αμπράμοβιτς εποχή. Οι «μπλε», σύμφωνα και με τα αγγλικά σενάρια, πιο πιθανό είναι να πέσουν, παρά να βγουν στην Ευρώπη. Ο επιχειρηματίας Τοντ Μπόελι ξόδεψε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κι όμως η ομάδα δεν έχει ταυτότητα, δεν έχει νοοτροπία νικητή και πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στο πρωτάθλημα, ενώ στο Champions League υποτάχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ είναι πέντε αγώνες χωρίς νίκη στην Premier League. Έχει δύο ισοπαλίες με Έβερτον, Λίβερπουλ και τρεις ήττες από Μπράιτον, Γουλβς και Άστον Βίλα. Βρίσκεται στο -17 από την τέταρτη θέση και την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι Άγγλοι δεν την υπολογίζουν για τετράδα, αλλά για υποβιβασμό κι ενώ βρίσκεται στο +12 από τη Νότιγχαμ. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη κι αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα θα πήγαινε στην Τσάμπιονσιπ.

Πογέτ: «Ο Μπόελι είναι ο πρόεδρος και μπορεί να μπαίνει στα αποδυτήρια όποτε θέλει»
PREMIER LEAGUE

20:32 - 19.04.2023

Πογέτ: «Ο Μπόελι είναι ο πρόεδρος και μπορεί να μπαίνει στα αποδυτήρια όποτε θέλει»

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, σχολίασε την αυστηρή κριτική που δέχεται ο ισχυρός άνδρας της Τσέλσι, για τις συνεχόμενες παρεμβολές του στα αποδυτήρια της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το θέμα δεν είναι το +12 και η κακή πορεία που κάνει η Τσέλσι. Είναι και το πρόγραμμα που έχει στις επτά αγωνιστικές που απομένουν. Από τα επτά ματς, τα τέσσερα είναι με τις ομάδες της πρώτης τετράδας. Το ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο αναβλήθηκε. Ακολουθεί η Μπρέντφορντ στις 26 του μήνα εντός έδρας και στις 2 του μήνα η Τσέλσι έχει το ντέρμπι εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Στις 6 Μαϊου παίζει επίσης εκτός έδρας με τη Μπόρνμουθ και στις 13 του επόμενου μήνα φιλοξενεί τη Νότιγχαμ του Μαρινάκη. Ένα ματς που όπως πάει η Τσέλσι μπορεί να είναι και ντέρμπι παραμονής… Στις 20 Μαϊου οι Λονδρέζοι θα οδηγηθούν ξανά στο Μάντσεστερ για τον αγώνα με τη Σίτι κι ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στις 28 Μαϊου με την αναγεννημένη Νιούκαστλ, που είναι τώρα τέταρτη και διεκδικεί τη συμμετοχή στο Champions League.