Το πολυτελές εστιατόριο της Βαρκελώνης όπου ο Μέσι δείπνησε με τους Μπουσκέτς και Άλμπα (vid)

Μέσι & Μπουσκέτς & Άλμπα

Το πολυτελές εστιατόριο της Βαρκελώνης όπου ο Μέσι δείπνησε με τους Μπουσκέτς και Άλμπα (vid)

Κώστας Τόπας 09:29 - 26.04.2023

Ο Λιονέλ Μέσι δείπνησε με τους πρώην συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα σε πασίγνωστο εστιατόριο στη Βαρκελώνη.

Ο Λιονέλ Μέσι πέρασε αυτές τις τελευταίες μέρες στη Βαρκελώνη για να λύσει διάφορα προσωπικά ζητήματα και βρήκε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους φίλους του και αρχηγούς των «μπλαουγκράνα», Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα, τροφοδοτώντας την υπόθεση της επιστροφής του στον σύλλογο.

Οι τρεις τους, μαζί με τις συζύγους τους, δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της Βαρκελώνης, το «Enigma». Το συγκεκριμένο είναι το μοναδικό εστιατόριο του γνωστού σεφ στην Ισπανία, Άλμπερτ Αντριά και προσφέρει υψηλού επιπέδου γαστρονομικές προτάσεις. Το βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin εστιατόριο σερβίρει εποχικά προϊόντα σε ένα μενού γευσιγνωσίας 25 πιάτων με 220 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του φόρου αλλά όχι των ποτών, καθιστώντας το έναν από τους πιο μοναδικούς χώρους εστίασης της Βαρκελώνης.

Ο Αλμπερτ Αντριά, αδερφός του Φεράν Αντριά, είναι ένας από τους καλύτερους σεφ στον κόσμο. Τον περασμένο Ιούνιο άνοιξε ξανά το Enigma για να παρουσιάσει μια ανανεωμένη γαστρονομική πρόταση στην οποία αναζητά όχι μόνο την ποιότητα του προϊόντος αλλά και την ποιότητα των ιδεών.

Μετά το δείπνο του με τον Σέρχιο Μπουσκέτς και τον Τζόρντι Άλμπα, ο Λιονέλ Μέσι θα επιστρέψει στο Παρίσι για να ενταχθεί ξανά στην ομάδα της Παρί για τον αγώνα της με τη Λοριάν την ερχόμενη Κυριακή. Όμως οι περισσότεροι οπαδοί της Μπαρτσελόνα είναι ενθουσιασμένοι από την πιθανότητα επιστροφής του Αργεντινού αστέρα στο «Καμπ Νόου»...