Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ο Τσούπο-Μοτίνγκ είναι ακριβός για την Άιντραχτ, ψηλά στη λίστα της ο Παυλίδης

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ο Τσούπο-Μοτίνγκ είναι ακριβός για την Άιντραχτ, ψηλά στη λίστα της ο Παυλίδης

Γιώργος Σακελλαρίου 20:46 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 18.11.2023

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θεωρεί ανέφικτη οικονομικά την απόκτηση του Τσούπο-Μοτίνγκ κι εξετάζει την περίπτωση του Βαγγέλη Παυλίδη.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League έχει παρουσιάσει σε αρκετά ματς στη σεζόν πρόβλημα στην επίθεση και φυσικά δεν έχει καταφέρει να καλύψει το κενό του Ραντάλ Κόλο Μουανί, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτό συνέβη την τελευταία στιγμή των μεταγραφών και η ομάδα της Φρανκφούρτης δεν είχε τον χρόνο να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη. Γι’ αυτό και θέλει τον Γενάρη να βρει έναν ικανό φορ. Ο αθλητικός διευθυντής της Μάρκους Κρέσε εργάζεται εντατικά για να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο και σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, ρώτησε για τον Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μοτίνγκ της Μπάγερν. Έγινε απλά μία ερώτηση χωρίς να φαίνεται στον ορίζοντα συμφωνία.

Ο 34χρονος Τσούπο-Μοτίνγκ εισπράττει περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ ετησίως στο Μόναχο κι έτσι για την Άιντραχτ δεν είναι οικονομικά εφικτή η μεταγραφή. Διότι αυτό θα προκαλούσε αναταραχή και στα αποδυτήρια. Τα ονόματα της ομάδας, ο Κέβιν Τραπ και ο Μάριο Γκέτσε είναι οι κορυφαίοι σε αποδοχές στην Άιντραχτ με 3,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Για τη Μπάγερν ο προσεχής Γενάρης θα είναι πιθανότατα η τελευταία ευκαιρία της να εισπράξει ένα ποσό μεταγραφής για τον επιθετικό. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024. Είναι απίθανο ο Καμερουνέζος να το επεκτείνει, αφού δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής πίσω από τον Χάρι Κέιν και τον Τελ. Μία φορά βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα στο πρωτάθλημα.

Έτσι, τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έχει στις σκέψεις της και τον Βαγγέλη Παυλίδη. Ο διεθνής φορ με 15 γκολ σε 19 αγώνες με την Άλκμααρ την τρέχουσα σεζόν, έχει συνδεθεί και με τη Γουέστ Χαμ, αλλά και διάφορες ακόμα γερμανικές και ιταλικές ομάδες, ενώ φέρεται να εξετάζεται κι από τον Άγιαξ του Φαν’τ Σχιπ.

Κομίνης: «Μου έλεγαν "πρόσεξε τώρα τη γυναίκα σου που είναι έγκυος" και οι αστυνομικοί έκαναν τους ανήξερους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:31 - 18.11.2023

Κομίνης: «Μου έλεγαν "πρόσεξε τώρα τη γυναίκα σου που είναι έγκυος" και οι αστυνομικοί έκαναν τους ανήξερους»

O πρώην διαιτητής, Γιώργος Κομίνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στους «Betarades» αναφέρθηκε στον επεισοδιακό αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ το 2018, την περιβόητη φάση του Βαρέλα και τις απειλές που δεχόταν.

Ο Παυλίδης στις 21 Νοεμβρίου θα κλείσει τα 25 του χρόνια κι ασφαλώς έχει μεταπωλητική αξία, αλλά δεν θα είναι και το πιο απλό για την Άιντραχτ να καλύψει τις απαιτήσεις των Ολλανδών. Ο διεθνής φορ έχει συμβόλαιο έως το 2025 και η Άλκμααρ θα θέλει ένα ποσό τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ για να πει το «ναι».