Carabao Cup: Αποκλεισμός-σοκ για την Μάντσεστερ Σίτι, «έκλεψε» την πρόκριση στα πέναλτι η Νότιγχαμ
i

Michael Steele/Getty Images

Carabao Cup: Αποκλεισμός-σοκ για την Μάντσεστερ Σίτι, «έκλεψε» την πρόκριση στα πέναλτι η Νότιγχαμ

Sportal newsroom 00:05 - 12.01.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι είδε την Σαουθάμπτον να της κλέβει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Carabao Cup, την ώρα που η Νότιγχαμ Φόρεστ κατάφερε να πετάξει εκτός, μέσω πέναλτι, τη Γουλβς.

Η Σαουθάμπτον έκανε το απίθανο και άφησε εκτός Carabao Cup την Μάντσεστερ Σίτι, νικώντας την στην έδρα της με 2-0. Μέσα σε 10 λεπτά, στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ με τους Μάρα (23') και Τζενέπο (28') και με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα η Νότιγχαμ Φόρεστ κατόρθωσε να «κλέψει» το εισιτήριο της επόμενης φάσης από τη Γουλβς, αφού πρώτα οδήγησε το ματς στην διαδικασία των πέναλτι. 

Επαγγελματική νίκη-πρόκριση για Γιουνάιτεντ, «καθάρισε» και η Νιούκαστλ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

23:55 - 10.01.2023

Επαγγελματική νίκη-πρόκριση για Γιουνάιτεντ, «καθάρισε» και η Νιούκαστλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-0 της Τσάρλτον δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Carabao Cup. Πρόκριση και για τη Νιουκάστλ, που πανηγύρισε τη νίκη επί της Λέστερ με 2-0.

Ο Τζο Χότζ ήταν ο «μοιραίος» για την ομάδα του, αφού αστόχησε από τα έντεκα μέτρα και χάρισε στον Στιβ Κούπερ την ευκαιρία να διεκδικήσει μία θέση στον τελικό. Όσον αφορά την κανονική διάρκεια του αγώνα, ο Μπολί στο 18ο λεπτό άνοιξε το σκορ, το οποίο ισοφάρισε ο Ραούλ Χιμένες στο 64'

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσάρλτον 3-0

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 2-0

Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς 1-1 (4-3 πεν.)

Νιούκαστλ – Λέστερ 2-0