Επαγγελματική νίκη-πρόκριση για Γιουνάιτεντ, «καθάρισε» και η Νιούκαστλ
i

Ο Μάρκους Ράσφορντ / © Sky Sports Statto

Επαγγελματική νίκη-πρόκριση για Γιουνάιτεντ, «καθάρισε» και η Νιούκαστλ

Sportal newsroom 23:55 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:41 - 11.01.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-0 της Τσάρλτον δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Carabao Cup. Πρόκριση και για τη Νιουκάστλ, που πανηγύρισε τη νίκη επί της Λέστερ με 2-0.

Με πρωταγωνιστές τους Γκαρνάτσο και Ράσφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μια άνετη νίκη επί της Τσάρλτον με σκορ 3-0 και εξασφάλισε την παρουσία της στην ημιτελική φάση του Carabao Cup.

Μπορεί οι «κόκκινοι διάβολοι» να παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές, όμως δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Πήραν το προβάδισμα στο 21ο λεπτό με ένα φοβερό σουτ του Άντονι και στη συνέχεια έχασαν αρκετές ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ.

Μετά το δοκάρι του Φρεντ και το ακυρωθέν γκολ του Ελάνγκα, ανέλαβε δράση ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς και συνέχισε το σερί του. Ο Άγγλος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ στις καθυστερήσεις και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Την ίδια ώρα η Νιουκάστλ «καθάρισε» τη Λέστερ και πήρε κι αυτή το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης. Ο Νταν Μπερν άνοιξε το σκορ στο 60', ενώ ο Ζοέλιντον διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 72ο λεπτό.