Ο «μαγικός» Ράσφορντ χάρισε την πρόκριση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1)
i

Μάρκους Ράσφορντ / © PrntScrn

Ο «μαγικός» Ράσφορντ χάρισε την πρόκριση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:58 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:25 - 07.01.2023

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να αφήσει εκτός FA Cup την Έβερτον, νικώντας την στην αναμέτρηση του τρίτου γύρου της διοργάνωσης με 3-1.

Έχοντας σε εξαιρετική φόρμα τον Μάρκους Ράσφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Έβερτον, με 3-1, για τον τρίτο γύρο του FA Cup.  Ο ίδιος όχι μόνο κατάφερε να σκοράρει το τρίτο γκολ, αλλά και στα προηγούμεν δύο τέρματα της ομάδας του έκανε σχεδόν ολόκληρη τη δουλειά

Η αναμέτρηση στο Ολντ Τράφορντ ξεκίνησε αρκετά δυναμικά, αφού μέχρι το 20ο λεπτό είχαν σημειωθεί ήδη δύο γκολ. Την αρχή έκανε η γηπεδούχος, η οποία είδε την άψογη σέντρα του Ράσφορντ να καταλήγει στον Άντονι και εκείνος να κάνει το 1-0 στο 4’.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τα «Ζαχαρωτά», τα οποία εκμεταλλεύτηκαν το παιδαριώδες λάθος του Ντε Χέα. Στο 18ο λεπτό ο Μωπάι επιχείρησε ένα πολύ κακό σουτ, όμως η μπάλα έκανε μία απίθανη καραμπόλα στα πόδια του Ισπανού κίπερ και έτσι έγινε το 1-1.

Ωστόσο, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και χάρη στον Ράσφορντ έκαναν το 2-1. Ο Βρετανός κατάφερε να προσπεράσει όλη την αντίπαλη άμυνα και να γυρίσει προς την μικρή περιοχή, με τον Κόντι να στέλνει άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της δικής του εστίας. Το «κερασάκι στη τούρτα» έφερε και πάλι ο 25χρονος επιθετικός λίγο πριν τη λήξη, όντας εύστοχος από τα 11 μέτρα.