Στο Λονδίνο για υπογραφές ο Φέλιξ - Κλείνει στα 11 εκατ. ευρώ το «deal» με την Τσέλσι

Ζοάο Φέλιξ

i

©Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Στο Λονδίνο για υπογραφές ο Φέλιξ - Κλείνει στα 11 εκατ. ευρώ το «deal» με την Τσέλσι

Κώστας Τόπας 14:41 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 10.01.2023

Ο Ζοάο Φέλιξ, μετά την επέκταση του συμβολαίου του με την Ατλέτικο μέχρι το 2027, βρίσκεται στο Λονδίνο προκειμένου να ενταχθεί στην Τσέλσι, με την μορφή δανεισμού.

Ο Ζοάο Φέλιξ θα γίνει κάτοικος «Στάμφορντ Μπριτζ» τις επόμενες ώρες, αφού βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο από το πρωί της Τρίτης (10/01) για να επισημοποιήσει τον δανεισμό του στην Τσέλσι. 

Φυσικά, πριν φορέσει τα «μπλε» ο 23χρονος Πορτογάλος έλυσε και την τελευταία απαίτηση που του έθεσε η Ατλέτικο, η οποία ήταν να επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι το 2027. Από την πλευρά τους, οι Λονδρέζοι θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου τον μισθό του Φέλιξ που κυμαίνεται μεταξύ πέντε και έξι εκατομμυρίων ευρώ, ενώ θα δώσουν άλλα τόσα στην Ατλέτικο για τον δανεισμό του.

Από εκεί και πέρα, σε αυτό το εξάμηνο δανεισμού του στην Τσέλσι, ο Ζοάο Φέλιξ θα προσπαθήσει να επαναξιολογήσει τον εαυτό του και να δείξει ότι, μακριά από τον Σιμεόνε, μπορεί να λάμψει το ταλέντο του, κάτι που θα άνοιγε επίσης την πόρτα σε ευρωπαϊκούς γίγαντες να εμφανιστούν το καλοκαίρι πρόθυμοι να προσφέρουν προτάσεις μεταγραφής εκατομμυρίων ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ο δανεισμός του στην Τσέλσι είναι χωρίς οψιόν αγοράς. 

Στην Ατλέτικο, από την πλευρά τους, εξακολουθούν να πιστεύουν στον Ζοάο Φέλιξ, τον οποίο συνεχίζουν και θεωρούν μια στρατηγική υπογραφή που μπορεί ακόμα να εκραγεί στο μέλλον.