Φορτσάρει και πιέζει για Μούντρικ η Άρσεναλ, ανέβασε στα 50 εκατ. ευρώ την πρότασή της
i

Μιχαϊλο Μούντρικ/©Photo by Ian MacNicol/Getty Images/Ideal Images

Φορτσάρει και πιέζει για Μούντρικ η Άρσεναλ, ανέβασε στα 50 εκατ. ευρώ την πρότασή της

Κώστας Τόπας 12:34 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 03.01.2023

Αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της είναι η Άρσεναλ, προκειμένου να κάνει δικό της Μιχαΐλο Μούντρικ.

Ο Μιχαΐλο Μούντρικ αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» μεταγραφικά ονόματα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Γι' αυτό και οι διοικούντες την Άρσεναλ είναι αποφασισμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Αρχικά οι Λονδρέζοι προσέφεραν 40 εκατομμύρια ευρώ στη Σαχτάρ. Ωστόσο, το κλαμπ από το Ντόνετσκ απάντησε αρνητικά. Αυτό όμως δεν πτόησε τους «κανονιέρηδες» οι οποίοι κατέθεσαν βελτιωμένη πρόταση, φτάνοντας τα 50 εκατομμύρια ευρώ, ώστε οι Ουκρανοί να παραχώρησουν τον 21χρονο μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η πρόταση παραμένει κάτω από 70 εκατομμύρια ευρώ, όμως η Άρσεναλ πιέζει την Σαχτάρ για μία θετική απάντηση, μιας και δεν επιθυμεί να χάσει πολύτιμο χρόνο, ενόψει της χειμερινή μεταγραφικής περιόδου...

Φέλιξ αν στραβώσει του Μούντρικ

Εκτός από τον Μιχαΐλο Μούντρικ, η Άρσεναλ έχει στο μπλοκάκι της και τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Ατλέτικο. Οι επαφές του Ζόρζε Μέντες συνεχίζονται και τον πρώτο λόγο ως τώρα είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δευτερευόντως η Άρσεναλ.

Ωστόσο, δεν είναι οι μοναδικοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, καθώς και η Τσέλσι έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι. Πάντως, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα σε περίπτωση που δεν καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό της τον Μιχαίλο Μούντρικ θα βάλει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ.