Κινείται για Ζοάο Φέλιξ η Αρσεναλ
i

Ο Ζοάο Φέλιξ/©instagram

Κινείται για Ζοάο Φέλιξ η Αρσεναλ

Sportal newsroom 10:33 - 29.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 29.12.2022

Την περίπτωση του δανεισμού του Ζοάο Φέλιξ από την Ατλέτικο εξετάζουν στην Αρσεναλ, για να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή τους.

Ο τραυματισμός που υπέστη ο Γκάμπριελ Ζεζούς στη διάρκεια του Μουντιάλ, αναγκάζει τους ανθρώπους της Αρσεναλ να κινηθούν για την επιθετική ενίσχυση της ομάδας. Ο Μικέλ Αρτέτα γνωρίζει ότι για να παραμείνουν οι «κανονιέρηδες» στην κορυφή της Premier League χρειάζεται ενίσχυση, γι’ αυτό κι έχει στρέψει το βλέμμα του προς Μαδρίτη μεριά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι Λονδρέζοι έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα της Ατλέτικο, σε μια απόπειρα να αποκτήσουν δανεικό τον Ζοάο Φέλιξ ως το τέλος της περιόδου. Πάντως, όπως έχουν ανακαλύψει κι άλλοι ενδιαφερόμενοι (Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) οι «ροχιμπλάνκος» δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν… χάρες, μιας και για να παραχωρήσουν τον Πορτογάλο επιθετικό απαιτούν η ομάδα που θα τον αποκτήσει δανεικό να καλύψει το 100% του μισθού του, δίνοντας επιπλέον 10 εκατομμύρια ευρώ «ενοίκιο» ως το καλοκαίρι.

Η Ατλέτικο απέκτησε τον Ζοάο Φέλιξ από την Μπενφίκα το 2019, έναντι 126 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά στο «Metropolitano» γνωρίζουν καλά πως δεν έχουν καμία τύχη να πάρουν αυτά τα χρήματα πίσω. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, στη διάρκεια του Μουντιάλ παρουσίασε ψήγματα του ταλέντου του με την Πορτογαλία, αλλά με τη φανέλα της Ατλέτικο είναι εξαιρετικά ασταθής και φαίνεται πως δεν «κουμπώνει» με το στυλ του Τσόλο Σιμεόνε.