Οπαδοί της Άρσεναλ επινοούν τρελά σενάρια για την απόκτηση του Μούντρικ
i

Ο Μιχαϊλο Μούντρικ/©ITransfers & Mykhailo Mudryk

Οπαδοί της Άρσεναλ επινοούν τρελά σενάρια για την απόκτηση του Μούντρικ

Κώστας Τόπας 14:29 - 02.01.2023

Οπαδοί της Άρσεναλ είναι σχεδόν βέβαιοι ότι ο Μιχαίλο Μούντρικ βρίσκεται στο Λονδίνο για να βάλει την υπογραφή του στους «κανονιέρηδες».

Ο Μιχαίλο Μούντρικ αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» μεταγραφικά ονόματα. Η Άρσεναλ έχει κάνει την προσέγγισή της αλλά η Σαχτάρ δεν έχει σκοπό να… πέσει έτσι εύκολα. Γι' αυτό και οι «κανονιέρηδες» έχουν αποφασίσει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να δαπανήσουν κάτι παραπάνω από 62 εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξουν στο τέλος στο ρόστερ τους.

Η φετινή σεζόν που διανύει ο 21χρονος εξτρέμ είναι εξαιρετική, καθώς έχει σημειώσει 10 γκολ και 8 ασίστ σε 18 αγώνες, ενώ σε έξι ματς στο Champions League είχε βρει τρεις φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, μοιράζοντας και δύο ασίστ.

Οι οπαδοί της Άρσεναλ πάντως είναι πεπεισμένοι ότι ο Μούντρικ θα ενταχθεί στην ομάδα τους. Μάλιστα μερικοί εξ αυτών πιστεύουν πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για τις τελικές υπογραφές. Ο Ουκρανός ανήρτησε πρόσφατα ένα story που φαίνεται να γυμνάζεται σε έναν κλειστό χώρο, με τους φίλους των «κανονιέρηδων» να θεωρούν πως αυτός ο χώρος βρίσκεται στο Λονδίνο.

Αυτά ψάχνουν στην χειμερινή μεταγραφική αγορά οι Big-6 της Premier League
PREMIER LEAGUE

09:51 - 30.12.2022

Αυτά ψάχνουν στην χειμερινή μεταγραφική αγορά οι Big-6 της Premier League

Αρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιδιώξουν ενίσχυση σε όλους τους τομείς, κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ώστε να διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο της Premier League.

«Είναι ο Μούντρικ στο Ηνωμένο Βασίλειο; Φαίνεται σαν να βρίσκεται σε ξενοδοχείο με παντόφλες ξενοδοχείου. Ο πάγκος με τα βάρη είναι αγγλικής προέλευσης. Το νούμερο στην πόρτα είναι γραμμένο στα αγγλικά. Μπορεί να είναι ήδη στο Λονδίνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας οπαδός της Άρσεναλ

Τo Insta Story του Μιχαίλο Μούντρικ