Τεράστια ανατροπή πρόκρισης για την Αϊντχόφεν στη Σεβίλλη - Οι Ισπανοί κινδυνεύουν να μείνουν κι εκτός Europa League!

Τεράστια ανατροπή πρόκρισης για την Αϊντχόφεν στη Σεβίλλη - Οι Ισπανοί κινδυνεύουν να μείνουν κι εκτός Europa League!

Γιώργος Σακελλαρίου 21:44 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 29.11.2023

Η Σεβίλλη προηγήθηκε 2-0, αλλά η αποβολή του Οκάμπος έδωσε στην Αϊντχόφεν την ευκαιρία να κάνει την ανατροπή. Οι Ολλανδοί επικράτησαν 3-2 κι έχουν προβάδισμα για την πρόκριση!

Ματσάρα στην Πόλη ανάμεσα στη Γαλατασαράι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ματσάρα και στη Σεβίλλη.

Εκεί, όπου για 66 λεπτά, όλα έμοιαζαν ιδανικά για την ισπανική ομάδα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 της Αϊντχόφεν κι έδειχναν ικανοί να παλέψουν για την πρόκριση, αφού εκείνη τη στιγμή ήταν ισόβαθμοι στους 5 με τους Ολλανδούς και τη Λανς, η οποία παίζει στο Λονδίνο με την Άρσεναλ.

Ο Λούκας Οκάμπος, όμως, αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σε τέσσερα λεπτά και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε μία απίθανη ανατροπή! Επικράτησαν 3-2 με γκολ στο 93’ και μάλιστα αν η Άρσεναλ νικήσει τη Λανς, τότε από σήμερα θα εξασφαλίσουν εισιτήριο για τους «16».

10.000 με Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος στο 24’ με έναν περίεργο τρόπο στο ύψος της μικρής περιοχής, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, άνοιξε το σκορ. Αυτό ήταν και το γκολ νούμερο 10.000 στην ιστορία του Champions League! Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Ράμος στην επιστροφή του στη Σεβίλλη και πανηγύρισε φιλώντας το σήμα!

Στο 39’ ακυρώθηκε γκολ του Σο και στο 41’ ο Εν Νεσίρι είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά στο 47’ δεν αστόχησε. Από βαθιά μπαλιά ο Μαροκινός φορ των Ισπανών βγήκε τετ α τετ με τον Μπενίτεζ και πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-0.

Όλα έδειχναν ιδανικά για τους γηπεδούχους, αλλά στο 63’ ο Οκάμπος δέχθηκε κίτρινη στο 66’ μία ακόμα και αποβλήθηκε.

Έτσι, η Αϊντχόφεν εκμεταλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 68’ με τρομερή εκτέλεση του Σαϊμπάρι μείωσε σε 2-1.

Οι Ολλανδοί με το γρήγορο γκολ μετά την αποβολή, πίεσαν για το 2-2 και τα κατάφεραν στο 82’ με αυτογκόλ του Γκούντελι!

Δεν αρκέστηκαν, ωστόσο, στην ισοπαλία. Στο 93’ με κεφαλιά του Πέπι πέτυχαν και τρίτο γκολ και πανηγύρισαν μία τεράστια νίκη!