Απίστευτο: Οι μισοί προπονητές της οκτάδας του Champions League έχουν υπάρξει χαφ της Μπαρτσελόνα

Απίστευτο: Οι μισοί προπονητές της οκτάδας του Champions League έχουν υπάρξει χαφ της Μπαρτσελόνα

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:06 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 14.03.2024

Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League. Ωστόσο τι κοινό μπορεί να έχουν αυτές οι ομάδες.

Ένα άκρως ενδιαφέρον γεγονός για το Champions League έφερε στο φως της δημοσιότητας το TNT Sports.

Συγκεκριμένα η Μάντσεστερ Σίτι, η Μπαρτσελόνα, η Άρσεναλ και η Παρί Σεν Ζερμέν πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του φετινού Champions League. Ωστόσο τι κοινό μπορεί να έχουν οι τέσσερις ομάδες.

Ποιο είναι αητό; Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Μικέλ Αρτέτα, ο Τσάβι και ο Λουίς Ενρίκε έχουν υπάρξει χαφ της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι αμφότεροι αποτελούσαν σημαντικό ρόλο για την ισπανική ομάδα.

Θυμίζουμε πως οι οκτώ σύλλογοι που συνεχίζουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι οι: Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Την ερχόμενη Παρασκευή 15 Μαρτίου στη 1 μ.μ. θα διεξαχθεί η κλήρωση, όχι μόνο για την προημιτελική φάση, αλλά και για τα ημιτελικά και για τον γηπεδούχο στον τελικό. Οι οκτώ ομάδες, λοιπόν, θα γνωρίσουν την Παρασκευή όχι μόνο τον προσεχή αντίπαλό τους, αλλά και αυτόν που θ’ αντιμετωπίσουν στους «4», εφόσον προκριθούν.

Η κλήρωση, λοιπόν, θα γίνει στη 1 μ.μ. την Παρασκευή και οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 9 και 10 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς έχουν προγραμματιστεί για τις 16 και 17 του επόμενου μήνα.

Οι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 10 Απριλίου και την 1η Μαϊου και οι ρεβάνς στις 7 και 8 Μαϊου. Όσον αφορά τον τελικό, αυτός θα γίνει την 1η Ιουνίου στο στάδιο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου. Στην κλήρωση της Παρασκευής θα προκύψει και ποια ομάδα θα είναι τυπικά γηπεδούχος και ποια φιλοξενούμενη, ανάλογα τα μονοπάτι από τα προημιτελικά κι έπειτα.