Ξέσπασε ο Γκριεζμάν μετά το χαμένο πέναλτι του Σάντσες: «Ο Χιλιανός είναι σ***» (vid)

Ξέσπασε ο Γκριεζμάν μετά το χαμένο πέναλτι του Σάντσες: «Ο Χιλιανός είναι σ***» (vid)

Κώστας Τόπας 08:29 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:29 - 14.03.2024

Οι κάμερες απαθανάτισαν την αντίδραση του Αντουάν Γκριεζμάν, στον πάγκο, αφού ο Αλέξις Σάντσες δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα.

Μετά από μία συγκλονιστική «μάχη» 120 λεπτών η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την πρόκριση κόντρα στην Ίντερ στο... θρίλερ των πέναλτι, με τον Γιάν Όμπλακ να βγαίνει μπροστά. Στην κανονική διάρκεια οι «ροχιμπλάνκος» έκαναν ανατροπή (2-1) για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν επανεμφανίστηκε μετά από τέσσερις αγωνιστικές απουσίας στη μονομαχία της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ίντερ. Ο Γάλλος ήταν ο πρωταγωνιστής σκοράροντας το γκολ της ισοφάρισης και έμεινε στο γήπεδο μέχρι να αναγκαστεί να αποσυρθεί στον πάγκο, μετά από τραυματισμό στο γόνατο.

Από τον πάγκο παρακολούθησε την παράταση αλλά και τη διαδικασία των πέναλτι, την οποία έζησε με αγωνία και πάθος όπως κάθε οπαδός που ήταν παρών στο «Μετροπολιτάνο».

Και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, οι κάμερες της Movistar απαθανάτισαν την αντίδρασή του όταν ο Αλέξις Σάντσες δεν κατάφερε να νικήσει τον Όμπλακ από την άσπρη βούλα. Ο Γάλλος απευθύνθηκε στον Ντε Πολ λέγοντας: «Ο Χιλιανός είναι σ***, είναι σ***», όταν ο Σάντσες έχασε το πέναλτι, σε μια στιγμή ευφορίας και αυτό σίγουρα είχε συζητηθεί προηγουμένως με τον συμπαίκτη του.

Μετά την πρόκριση της Ατλέτικο, οι οκτώ σύλλογοι, που συνεχίζουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι οι εξής: ΆρσεναλΜπαρτσελόναΠαρί Σεν ΖερμένΜπάγερνΜάντσεστερ ΣίτιΡεάλ ΜαδρίτηςΝτόρτμουντΑτλέτικο Μαδρίτης.

Την ερχόμενη Παρασκευή 15 Μαρτίου στη 1 μ.μ. θα διεξαχθεί η κλήρωση, όχι μόνο για την προημιτελική φάση, αλλά και για τα ημιτελικά και για τον γηπεδούχο στον τελικό. Οι οκτώ ομάδες, λοιπόν, θα γνωρίσουν την Παρασκευή όχι μόνο τον προσεχή αντίπαλό τους, αλλά και αυτόν που θ’ αντιμετωπίσουν στους «4», εφόσον προκριθούν.