Οι οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League – Πότε είναι η κλήρωση μέχρι και τον τελικό

Οι οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League – Πότε είναι η κλήρωση μέχρι και τον τελικό

Γιώργος Σακελλαρίου 00:44 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:45 - 14.03.2024

Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ντόρτμουντ έκλεισαν εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League. Η κλήρωση για την προημιτελική φάση, τα ημιτελικά και τον τελικό θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης απέκλεισε στα πέναλτι την Ιντερ σ' έναν συγκλονιστικό αγώνα, η Ντόρτμουντ πέταξε εκτός διοργάνωσης την Αϊντχόφεν με τη νίκη της με 2-0 και είναι οι δύο τελευταίες ομάδες που έκλεισαν θέση για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι οκτώ σύλλογοι, λοιπόν, που συνεχίζουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι οι εξής:

Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Την ερχόμενη Παρασκευή 15 Μαρτίου στη 1 μ.μ. θα διεξαχθεί η κλήρωση, όχι μόνο για την προημιτελική φάση, αλλά και για τα ημιτελικά και για τον γηπεδούχο στον τελικό. Οι οκτώ ομάδες, λοιπόν, θα γνωρίσουν την Παρασκευή όχι μόνο τον προσεχή αντίπαλό τους, αλλά και αυτόν που θ’ αντιμετωπίσουν στους «4», εφόσον προκριθούν.

Η κλήρωση, λοιπόν, θα γίνει στη 1 μ.μ. την Παρασκευή και οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 9 και 10 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς έχουν προγραμματιστεί για τις 16 και 17 του επόμενου μήνα.

Ρατσιστικά συνθήματά κατά του Βινίσιους από οπαδούς της Ατλέτικο, πριν την αναμέτρηση με την Ίντερ (vid)
LA LIGA

23:18 - 13.03.2024

Ρατσιστικά συνθήματά κατά του Βινίσιους από οπαδούς της Ατλέτικο, πριν την αναμέτρηση με την Ίντερ (vid)

Οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης έκαναν νέα ρατσιστική επίθεση μέσω συνθημάτων στον Βινίσιους Τζούνιορ, κατά την υποδοχή της ομάδας έξω από το γήπεδο για την αναμέτρηση με την Ίντερ.

Οι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 10 Απριλίου και την 1η Μαϊου και οι ρεβάνς στις 7 και 8 Μαϊου. Όσον αφορά τον τελικό, αυτός θα γίνει την 1η Ιουνίου στο στάδιο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου. Στην κλήρωση της Παρασκευής θα προκύψει και ποια ομάδα θα είναι τυπικά γηπεδούχος και ποια φιλοξενούμενη, ανάλογα τα μονοπάτι από τα προημιτελικά κι έπειτα.