Ο Τουράμ χτύπησε τον Σάβιτς στα γεννητικά όργανα εκτός φάσης αλλά δεν τιμωρήθηκε (vids)

Μάρκους Τουράμ & Στέφαν Σάβιτς

i

PrtScr

Ο Τουράμ χτύπησε τον Σάβιτς στα γεννητικά όργανα εκτός φάσης αλλά δεν τιμωρήθηκε (vids)

Κώστας Τόπας 08:04 - 14.03.2024

Ο Μάρκους Τουράμ χτύπησε τον Σάβιτς στα γεννητικά όργανα εκτός φάσης, κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης της Ίντερ με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League.

Με την Ατλέτικο να προηγείται με 2-1 στο «Μετροπολιτάνο», και το σκορ να είναι στο 2-2 στο σύνολο, ο Τουράμ χτύπησε στα γεννητικά όργανα τον Στέφαν Σάβιτς, σε μία μεταξύ τους μονομαχία για την διεκδίκηση της μπάλας. Ακολούθησε έλεγχος VAR, αλλά ο επιθετικός της Ίντερ κατάφερε να αποφύγει την κόκκινη, με τον Γάλλο διεθνή να συνεχίζει κανονικά στο ματς.

Πέρα από το περιστατικό, η Ατλέτικο μετά από μία συγκλονιστική «μάχη» 120 λεπτών πήρε την πρόκριση κόντρα στην Ίντερ στο... θρίλερ των πέναλτι, με τον Γιάν Όμπλακ να βγαίνει μπροστά. Στην κανονική διάρκεια οι «ροχιμπλάνκος» έκαναν ανατροπή (2-1) για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Η Ιντερ έχει 16 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο στη βαθμολογία της Serie A, ενώ μπήκε στο παιχνίδι έχοντας κερδίσει 13 σερί αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ατλέτικο, εν τω μεταξύ, είναι τέταρτη στη La Liga έχοντας χάσει πέντε από τα οκτώ τελευταία της.

Οι οκτώ σύλλογοι, λοιπόν, που συνεχίζουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι οι εξής:

Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League – Πότε είναι η κλήρωση μέχρι και τον τελικό
CHAMPIONS LEAGUE

00:44 - 14.03.2024

Οι οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League – Πότε είναι η κλήρωση μέχρι και τον τελικό

Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ντόρτμουντ έκλεισαν εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League. Η κλήρωση για την προημιτελική φάση, τα ημιτελικά και τον τελικό θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Την ερχόμενη Παρασκευή 15 Μαρτίου στη 1 μ.μ. θα διεξαχθεί η κλήρωση, όχι μόνο για την προημιτελική φάση, αλλά και για τα ημιτελικά και για τον γηπεδούχο στον τελικό. Οι οκτώ ομάδες, λοιπόν, θα γνωρίσουν την Παρασκευή όχι μόνο τον προσεχή αντίπαλό τους, αλλά και αυτόν που θ’ αντιμετωπίσουν στους «4», εφόσον προκριθούν.