Όλα τα φώτα στραμμένα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» - Το καθήκον της η «βασίλισσα»

Μίλαν - Νάπολι

i

©Photo by Piero Cruciatti/Anadolu Agency via Getty Images/Ideal Images

Όλα τα φώτα στραμμένα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» - Το καθήκον της η «βασίλισσα»

Επιστροφή στην δράση με τις ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Champions League, με τη Νάπολι να υποδέχεται τη Μίλαν και την Τσέλσι να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης, όντας με την πλάτη στον τοίχο.

Με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ταξιδεύει στο Λονδίνο για να «κλειδώσει» την πρόκριση κι έναν Ιταλικό... εμφύλιο, ανοίγει η αυλαία των ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League.

Νάπολι - Μίλαν (18/4, 22:00)

Η Νάπολι υποδέχεται τη Μίλαν στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» σε ένα ματς με πολύ έντονο ενδιαφέρον και με στόχο ένα εισιτήριο για τους «4». Στο πρώτο ματς του Μιλάνου την περασμένη Τετάρτη (12/4), οι «ροσονέρι» επικράτησαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπενασέρ και πήραν ένα μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έχει πάρει τον... αέρα των «παρτενοπέι», καθώς πριν τη νίκη στο «Σαν Σίρο» προηγήθηκε ο διασυρμός της Νάπολι στην έδρα της από τους «Μιλανέζους» για το πρωτάθλημα (0-4). Οι δύο ομάδες προέρχονται από γκέλα στο πρωτάθλημα, καθώς φάνηκε πως το μυαλό τους είναι στη ρεβάνς, η οποία θα κρίνει την πρόκριση. 

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι προέρχεται από την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στη Βερόνα, ενώ η Μίλαν έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Μπολόνια.

Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης (18/4, 22:00)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στο Λονδίνο για να «κλειδώσει» την πρόκριση κόντρα στην Τσέλσι και να πραγματοποιήσει ακόμη μία συμμετοχή στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Στο πρώτο ματς, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Μπενζεμά και Ασένσιο, παίρνοντας έτσι ένα σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Από την άλλη, οι «Λονδρέζοι» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, οι συνεχόμενες ήττες και το κλίμα στα αποδυτήρια έχει κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο και δεν δίνει πολλά περιθώρια στην ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ