«Σκοτώστε τους όλους»: Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί με τρομοκρατική επίθεση το Champions League!

«Σκοτώστε τους όλους»: Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί με τρομοκρατική επίθεση το Champions League!

Κώστας Τόπας 08:37 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:23 - 14.05.2024

Το «Al Azaim», ένα Μέσο που είναι υπεύθυνο για τη διάδοση μηνυμάτων από το Ισλαμικό Κράτος, δημοσιοποίησε μια εικόνα στην οποία... απειλεί τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Champions League, λέγοντας: «Σκοτώστε τους όλους».

Η τρομοκρατική οργάνωση «ISIS» εξαπέλυσε επίθεση αυτή τη Δευτέρα (08/04) κατά των τεσσάρων γηπέδων που θα φιλοξενήσουν τους πρώτους αγώνες των προημιτελικών του Champions League. Το ίδρυμα «Al Azaim», ένα Μέσο που είναι υπεύθυνο για τη διάδοση μηνυμάτων από το Ισλαμικό Κράτος (Daesh, ISIS), δημοσίευσε την εικόνα μιας αφίσας που απειλεί το «Παρκ Ντε Πρενς», «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το «Μετροπολιτάνο» και το «Έμιρεϊτς» με μήνυμα «Σκοτώστε τους όλους».

Η τελευταία επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος είναι ακόμη πρόσφατη, η οποία έλαβε χώρα στις 22 Μαρτίου στο Δημαρχείο Crocus, μια μεγάλη αίθουσα συναυλιών στη Μόσχα. Αρκετοί ένοπλοι, ντυμένοι με στολές παραλλαγής, εισέβαλαν και πυροβόλησαν με αυτόματα όπλα κατά του κοινού. Η εγκληματική ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα 143 νεκρούς και περίπου 200 τραυματίες.

Σε έξαλλη κατάσταση ο Κριστιάνο: Αποβλήθηκε για αγκωνιά σε αντίπαλο και πήγε να χτυπήσει τον διαιτητή! (vids)
REST OF THE WORLD

08:04 - 09.04.2024

Σε έξαλλη κατάσταση ο Κριστιάνο: Αποβλήθηκε για αγκωνιά σε αντίπαλο και πήγε να χτυπήσει τον διαιτητή! (vids)

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην ήττα της Αλ Νασρ από την Αλ Χιλάλ, καθώς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή και στη συνέχεια τα έβαλε με όλους.

Η τελευταία απειλή έρχεται αφού στις 30 Μαρτίου, το Μέσο ενημέρωσης «Sarh al-Khilafah», που συνδέεται με το ISIS, δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία καλούσε για επιθέσεις εναντίον ανθρώπων που βρίσκονταν στην «Αλιάντζ Αρίνα», στο Μόναχο, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η Κυβερνητική Αντιπροσωπεία της Μαδρίτης ενεργοποίησε δύο πρωτόκολλα ασφαλείας ενόψει του Champions League αυτή την εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Και συγκεκριμένα για τους δύο αγώνες, Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο-Μπορούσια Ντόρτμουντ, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου από την Επιτροπή Καταπολέμησης της Βίας και θα συμμετέχουν περισσότεροι από 3.000 στρατιώτες.

Σχεδόν 8.000 οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπορούσια Ντόρτμουντ αναμένεται να φτάσουν στην ισπανική πρωτεύουσα για τις δύο αυτές αναμετρήσεις, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός!