Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League - Μπορούν να κληρωθούν μαζί

Ελ Κααμπί - Ζίβκοβιτς

i

© Intime

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League - Μπορούν να κληρωθούν μαζί

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:38 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:42 - 15.03.2024

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πήραν απίθανες προκρίσεις με ανατροπή και πλέον γνωρίζουν τους πιθανούς αντιπάλους στην αυριανή κλήρωση (15/3).

Σε ένα συγκλονιστικό ματς, ο Ολυμπιακός έφερε τα πάνω-κάτω κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πήρε ονειρική πρόκριση για τους «8» του Conference League!

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ γνώρισε την ήττα στο πρώτο ματς στο Φάληρο (1-4) κι έδωσε τη δική της απάντηση στη ρεβάνς με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, παίρνοντας τη νίκη με 6-1 στην παράταση.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ ήταν εξίσου συγκλονιστικός στη ρεβάνς της Τούμπας κι έδωσε συνέχεια στην ευρωπαϊκή του πορεία! Η ομάδα του Λουτσέσκου επικράτησε με 5-1 της Ντίναμο στη ρεβάνς και πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αύριο (15/3, 15:00, Cosmote TV) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση που θα καθορίσει τον δρόμο μέχρι το φινάλε. Θυμίζουμε πως από τα προημιτελικά κι έπειτα μπορούν να τεθούν αντιμέτωπες και ομάδες από την ίδια χώρα.

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ:

Βικτόρια Πλζεν

Φενέρμπαχτσε

Φιορεντίνα

Άστον Βίλα

Λιλ

Μπριζ

Οι προημιτελικοί θα γίνουν στις 11 και 18 Απριλίου, ενώ οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 2 και 9 Μαΐου. Ο τελικός θα λάβει χώρα στις 29 Μαΐου, με την Opap Arena να φιλοξενεί αυτήν την σπουδαία αναμέτρηση.

Το αναλυτικό καλεντάρι

Προημιτελικά

Κλήρωση: 15 Μαρτίου, 15:00

Πρώτος αγώνας: 11 Απριλίου

Δεύτερος αγώνας: 18 Απριλίου

Ημιτελικά

Κλήρωση: 15 Μαρτίου, 15:00

Πρώτος αγώνας: 2 Μαΐου

Δεύτερος αγώνας: 9 Μαΐου

Τελικός: 29 Μαΐου