Επαγγελματική νίκη για τη Λιλ που προκρίθηκε στους «16» του Conference League - Άνετη επικράτηση για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ
i

©Photo by Luka Stanzl/Pixsell/MB Media/Getty Images

Επαγγελματική νίκη για τη Λιλ που προκρίθηκε στους «16» του Conference League - Άνετη επικράτηση για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Δημήτρης Χούπης 23:58 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 15.12.2023

Η Λιλ πήρε επαγγελματική νίκη με 3-0 επί της Κλάκσβικ και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Conference League, την ίδια ώρα που η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επικράτησε με 3-0 της Μπάλκανι και θα βρεθεί στα playoffs της διοργάνωσης.

Η Λιλ επικράτησε με 3-0 της Κλάκσβικ και εξασφάλισε την πρώτη θέση και την πρόκριση στους «16» του Conference League

Η Λιλ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η γαλλική ομάδα είχε πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ και το πέτυχε στο 29ο λεπτό με τον Γιαζιτζί, ο οποίος με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Παρόλα αυτά η Κλάκσβικ πριν το ημίχρονο είχε μια καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά ο Μανόνε απέκρουσε το φάουλ του Φρέντερικσμπεργκ.

Ο Γκόμες έκανε το 2-0 με πέναλτι στο 86ο λεπτό και ο Ζεγκρόβα με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 3-0. 

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπάλκανι 3-0

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επικράτησε με 3-0 της Μπάλκανι και εξασφάλισε το εισιτήριό της για τα playoffs του Conference League. Οι Κροάτες ήταν καλύτεροι, έχοντας τόσο την κατοχή όσο και τις ευκαιρίες. Ωστόσο το πρώτο μέρος έληξε χωρίς σκορ. 

Πρόκριση για τον Άστον Βίλα στην επόμενη φάση - Άνετη «τεσσάρα για τη Φενέρμπαχτσε
CONFERENCE LEAGUE

21:51 - 14.12.2023

Πρόκριση για τον Άστον Βίλα στην επόμενη φάση - Άνετη «τεσσάρα για τη Φενέρμπαχτσε

Η Άστον Βίλα ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Ζρνίσκι Μόσταρ, την ίδια ώρα που η Φενέρμπαχτσε επικράτησε με άνεση της Σπάρτακ Τρνάβα παίρνοντας επίσης το εισιτήριο για τους «16» του Conference League.

Στο δεύτερο όμως ήταν πιο εύστοχοι και μέσα σε τρία λεπτά «καθάρισαν» τον αγώνα. Ο Πέριτς στο 69ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ο Πέτκοβιτς στο 72' έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 το διαμόρφωσε ο Πέτκοβιτς στο 77'. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ