Πρόκριση για τον Άστον Βίλα στην επόμενη φάση - Άνετη «τεσσάρα για τη Φενέρμπαχτσε
i

©Photo by Ahmad Mora/Getty Images

Πρόκριση για τον Άστον Βίλα στην επόμενη φάση - Άνετη «τεσσάρα για τη Φενέρμπαχτσε

Δημήτρης Χούπης 21:51 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 14.12.2023

Η Άστον Βίλα ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Ζρνίσκι Μόσταρ, την ίδια ώρα που η Φενέρμπαχτσε επικράτησε με άνεση της Σπάρτακ Τρνάβα παίρνοντας επίσης το εισιτήριο για τους «16» του Conference League.

Η Φενέρμπαχτσε με τη νίκη της επί της Σπάρτακ Τρνάβα με 4-0 πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Conference League

Η Φενέρμπαχτσε ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι, απειλώντας συνεχώς την εστία της Σπάρτακ Τρνάβα. Το γκολ τελικά ήρθε για τουρκική ομάδα στο 36ο λεπτό. Ο Καντίογλου έκανε μια φοβερή ατομική προσπάθεια, έδωσε στον Τακάτς κι αυτός με ένα σουτ στην αριστερή γωνία έκανε το 1-0. 

Στο δεύτερο μέρος η Φενέρμπαχτσε βρήκε κι άλλα τέρματα και «καθάρισε» τη νίκη. Στο 48' ο Τάντιτς από τα έντεκα βήματα έκανε το 2-0, στο 60' ο Τζέκο τριπλασίασε τα τέρματά της και δύο λεπτά ο ίδιος έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του. 

Ζρνίσκι Μόσταρ - Άστον Βίλα 1-1

Η Άστον Βίλα ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Ζρνίσκι Μόσταρ και εξασφάλισε την πρώτη θέση και την πρόκριση στους «16» του Conference League

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ. Ωστόσο το τέρμα ήρθε για την Άστον Βίλα στο 61ο λεπτό με τον Ζανιόλο, ο οποίος με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 για τους «βίλανς». 

Στο 81' η ομάδα του Μπέρμιγχαμ βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Ντάγκλας Λουίς, ωστόσο ακυρώθηκε για φάουλ. Έξι λεπτά μετά η Ζρνίσκι ισοφάρισε με τον Μαλεκίνουσιτς

Λέγκια Βαρσοβίας - Άλκμααρ 2-0

Την ίδια ώρα η Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη έμεινε εκτός διοργάνωσης, αφού γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Τα γκολ για τους Πολωνούς τα έβαλε ο Ριμπέιρο και ο Κράσμερ. Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Έλληνας επιθετικός. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ