Ο Γκουστάβο Πογέτ «βλέπει ευρωπαϊκή» κούπα για Άστον Βίλα, αλλά όχι για Σίτι και Λίβερπουλ

Γκουστάβο Πογέτ

i

©Intime

Ο Γκουστάβο Πογέτ «βλέπει ευρωπαϊκή» κούπα για Άστον Βίλα, αλλά όχι για Σίτι και Λίβερπουλ

Γιάννης Λιβανός • 19:15 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:23 - 14.12.2023

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ μιλώντας στην ιστοσελίδα NewBettingSites.uk. δήλωσε πως η Άστον Βίλα έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο συγκριτικά με τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ, κάτι που απέδωσε στο πόσο καλά πάει η ομάδα με τον Έμερι στον πάγκο της.

Ο Ουρουγουανός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογέτ σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα NewBettingSites.uk, έκρινε πως η Άστον Βίλα έχει καλύτερες πιθανότητες να πάρει μία «ευρωπαϊκή» κούπα φέτος σε σχέση με τις άλλες ομάδες του νησιού που συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αναφερόμενος κυρίως στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Άστον Βίλα χρειάζεται έναν βαθμό απέναντι στη Ζρίνσκι στη Βοσνία σε λίγη ώρα (σέντρα στις 19:45) για να εξασφαλίσει ότι θα προκριθεί από τον όμιλό της στους «16» του Europa Conference League.

Με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο τους οι «χωριάτες» ελπίζουν να φτάσουν σε μία ευρωπαϊκή διάκριση, ακολουθώντας τα χνάρια της Γουέστ Χάμ, που κατέκτησε πέρυσι το Europa Conference League. Nα σημειώσουμε στο σημείο αυτό πώς ο Ισπανός προπονητής έχει τέσσερις κατακτήσεις Europa League (τρείς φορές  με τη Σεβίλλη και μία φορά με τη Βιγιαρεάλ) και σίγουρα θα θέλει να προσθέσει στο παλμαρέ του και τον τρίτο τη τάξει ευρωπαϊκό θεσμό της Uefa.

O άλλοτε μέσος των Τσέλσι και Τότεναμ, Πογέτ, έχοντας άριστη γνώση των αγγλικών γηπέδων τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής, μιά και έκατσε στον πάγκο των Μπράιτον και Σάντερλαντ θεωρεί πως η Άστον Βίλα έχει τον καταλληλότερο άνθρωπο στο τιμόνι της τεχνικής της ηγεσίας και τον πιο ικανό για να την οδηγήσει σε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. 

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ στην ιστοσελίδα NewBettingSites.uk: «Για μένα, η αγγλική ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο αυτή τη σεζόν είναι η Άστον Βίλα, λόγω του πόσο καλά είναι με τον Ουνάι Έμερι ως προπονητή τους. Υπάρχει κάτι πραγματικά εκπληκτικό σε αυτές τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Άστον Βίλα μπορεί να βρει τον τρόπο να κερδίσει το Conference League»

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Premier League μετά τις νίκες της Άστον Βίλα κόντρα σε Σίτι και Άρσεναλ και την άνοδο της Λίβερπουλ στην κορυφή
PREMIER LEAGUE

12:10 - 10.12.2023

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Premier League μετά τις νίκες της Άστον Βίλα κόντρα σε Σίτι και Άρσεναλ και την άνοδο της Λίβερπουλ στην κορυφή

Η Άστον Βίλα νίκησε τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ και έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα. Η Λίβερπουλ ανέβηκε στην κορυφή όμως ποια ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Premier League σύμφωνα με τις στοιχηματικές;

«Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις το Champions League σε συνεχόμενες σεζόν και μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης κυριάρχησε πραγματικά σε αυτό τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτή η σεζόν φαίνεται να είναι ανοιχτή, κάτι που είναι καλό. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν λίγο άτυχη με τραυματισμούς και είναι αβέβαιο αν θα έχει το νούμερο εννιά της για τα σημαντικά παιχνίδια. Στην Μπάγερν, τη μία εβδομάδα αγαπάς αυτό που κάνει και μετά την επόμενη δεν ξέρεις τι έχει συμβεί. Νομίζω ότι το Champions League θα είναι πολύ ανοιχτό φέτος».

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!