Ο Καϊσέδο εξήγησε γιατί προτίμησε την Τσέλσι από τη Λίβερπουλ
i

©PrtScr

Ο Καϊσέδο εξήγησε γιατί προτίμησε την Τσέλσι από τη Λίβερπουλ

Ιάσονας Τσίλης 19:01 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:16 - 14.12.2023

Ο Μόισες Καϊσέδο μίλησε για το... σήριαλ του καλοκαιριού, με τον ίδιο να ακροβατεί μεταξύ Τσέλσι και Λίβερπουλ και τελικά να διαλέγει τους «μπλε» του Λονδίνου και εξήγησε το λόγο που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Το περασμένο καλοκαίρι, το θέμα του Μόισες Καϊσέδο, ήταν το πιο... «καυτό» στην Premier League.

Ο μέσος από το Εκουαδόρ, πολιορκήθηκε έντονα από Τσέλσι και Λίβερπουλ. Οι «μπλε», ήταν εκείνοι οι οποίοι είχαν εκφράσει εξαρχής το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη της Μπράιτον, ωστόσο η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε μια ανάσα από την απόκτηση του.

Παρόλα αυτά, η Τσέλσι της τον «έκλεψε» μέσα από τα χέρια, δαπανώντας σχεδόν 130 εκατομμύρια για την απόκτηση του, ενώ παράλληλα έκανε δικό της και τον Ρομέο Λάβια από τη Σαουθάμπτον που επίσης θεωρούνταν κλεισμένος από τη Λίβερπουλ.

Μέχρι στιγμής πάντως, το αποτέλεσμα δικαιώνει τους «ρεντς», που βρίσκονται στην κορυφή της Premier League, με την Τσέλσι να είναι 12η στη βαθμολογία. Ο Μόιζες Καϊσέδο δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα, φανερά επηρεασμένος από τη γενικότερη μετριότητα, στην οποία κινείται η ομάδα του Ποτσετίνο.

Ο ίδιος πάντως, δεν έδειξε να έχει μετανιώσει την απόφαση του και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους διάλεξε την Τσέλσι.

«Μιλούσα με την Τσέλσι για πολύ καιρό. Ήταν αδύνατο να τους πω όχι, γιατί ήταν μαζί μου και με υποστήριζαν.

Φήμες για Λοπετέγι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με την Ισπανική «relevo»
PREMIER LEAGUE

15:13 - 13.12.2023

Φήμες για Λοπετέγι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με την Ισπανική «relevo»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της με τον Τεν Χάχ στον πάγκο της και φέρεται να ερίζει για την αλλαγή προπονητή, με τον Γιούλεν Λοπετέγι να βρίσκεται στο στόχαστρο, σύμφωνα πάντα με Ισπανούς δημοσιογράφους.

Το καλοκαίρι υπέφερα πολύ γιατί ήταν περίπλοκο να φύγω από την Μπράιτον. Ήταν μαζί μου και την τελευταία στιγμή με κάλεσε η Λίβερπουλ, αλλά ήταν πολύ αργά γιατί ήθελα να παίξω για την Τσέλσι. Ήταν δύσκολο να πεις όχι στην Τσέλσι», δήλωσε ο Καϊσέδο.

Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!