Η Γιουνάιτεντ κινδυνεύει να παίξει κόντρα στη Λίβερπουλ έχοντας 13 απουσίες!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

i

©Photo by Shaun Botterill/Getty Images/Ideal Images

Η Γιουνάιτεντ κινδυνεύει να παίξει κόντρα στη Λίβερπουλ έχοντας 13 απουσίες!

Κώστας Τόπας 13:20 - 13.12.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινδυνεύει να ταξιδέψει στο Λίβερπουλ για το ντέρμπι με τους «Reds» έχοντας 13 απουσίες!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε τόσο τον Χάρι Μαγκουάιρ όσο και τον Λουκ Σο στο πρώτο ημίχρονο της κρίσιμης αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League το βράδυ της Τρίτης (12/12) στο «Ολντ Τράφορντ». Ο Μαγκουάιρ αντιμετώπισε πρόβλημα στη βουβωνική χώρα στο πρώτο μισό του αγώνα και αντικαταστάθηκε στην άμυνα από τον Τζόνι Έβανς, ενώ ο Σο δέχτηκε μια πίεση του οπίσθιου μηριαίου στις τελευταίες στιγμές του πρώτου 45λεπτου, με τον Άαρον Γουάν-Μπισάκα να μπαίνει στη θέση του. στο ημίχρονο.

Τόσο ο Μαγκουάιρ όσο και ο Σο εντάσσονται σε μια τεράστια λίστα τραυματισμών των «κόκκινων διαβόλων», η οποία περιλαμβάνει επίσης τους αμυντικούς Λισάντρο Μαρτίνες, Βίκτορ Λίντελοφ και Τιρέλ Μαλάσια, τους μέσους Κασεμίρο, Κρίστιαν Έρικσεν, Μέισον Μάουντ κα τον εξτρέμ Αμάντ Ντιαλό.

Επιπλέον, ο Μάρκους Ράσφορντ και ο Άντονι Μαρσιάλ έχασαν τον αγώνα της Μπάγερν λόγω ασθένειας, ενώ ο Τζέιντον Σάντσο εξακολουθεί να μένει εκτός από τον Έρικ τεν Χαχ. Επίσης, ο αρχηγός Μπρούνο Φερνάντες είναι τιμωρημένος για το ντέρμπι με την Λίβερπουλ (17/12, 18:30) την Κυριακή.

Σε περίπτωση που όλοι αυτοί οι παίκτες που απουσιάζουν αυτή τη στιγμή, παραμείνουν εκτός,  τότε ο αριθμός των απουσιών της Γιουνάιτεντ θα ανέλθει στους 13 για το ματς με τους «Reds». Εναν αγώνα που την περασμένη σεζόν. ηττήθηκαν με 7-0.

Στο πλευρό του Τεν Χαχ ο Τούχελ: «Κάποιες φορές ως προπονητής νιώθεις μοναξιά»
CHAMPIONS LEAGUE

13:11 - 13.12.2023

Στο πλευρό του Τεν Χαχ ο Τούχελ: «Κάποιες φορές ως προπονητής νιώθεις μοναξιά»

Ο Τόμας Τούχελ στάθηκε στο πλευρό του Έρικ Τεν Χαχ για την κριτική που δέχεται, ειδικά μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, λέγοντας πως έχει την εμπειρία να το διαχειριστεί, ενώ στη συνέχεια σχολίασε πως καμιά φορά οι προπονητές νιώθουν μοναξιά.

Όταν πιέστηκε για τους τραυματισμούς μετά τον αγώνα, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαχ, είπε: «Δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή [πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί], προφανώς πρέπει να περιμένουμε άλλες 24 ώρες. Θα κάνουμε μια αξιολόγηση, διάγνωση και μετά θα πρέπει να περιμένουμε».